Τρίτη 07.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρεμιέρα η Αναγέννηση στο Περιβόλι με ΑΕ Γραμμοχωρίων

ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΕΠΣ
26 Απριλίου 2024 / 15:39
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Την Κυριακή ξεκινάνε τα μπαράζ των πρωταθλητριών ομάδων των Ενώσεων για άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Κυριακή ξεκινάνε τα μπαράζ των πρωταθλητριών ομάδων των Ενώσεων για άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Ανάμεσα τους και η Αναγέννηση Περιβολίου, πρωταθλήτρια ΕΠΣ Κέρκυρας 2024, που θα βρεθεί αντιμέτωπη με άλλες έξι ομάδες που θα διεκδικήσουν τις τρεις πρώτες θέσεις που δίνουν εισιτήριο για Γ΄ Εθνική.

Οι ομάδες του Ομίλου που μετέχει η πρωταθλήτρια Κέρκυρας είναι η ΑΕ Γραμμοχωρίων από την Καστοριά, η Θύελλα Ελεούσας από τα Γιάννενα, ο Άρης Φιλιατών από την Θεσπρωτία, η Ανέζα Άρτας, ο Παναγρινιακός από την Αιτωλοακαρνανία και ο Αμβρακικός Βόνιτσας από την ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας.

Την Κυριακή στις 3.30μ.μ. η Αναγέννηση Περιβολίου θα αντιμετωπίσει γηπεδούχος την ΑΕ Γραμμοχωρίων από την Καστοριά, μια ομάδα που θεωρητικά είναι στις αδύναμες του Ομίλου, αλλά αυτό δεν λέει κάτι, πρέπει πάση θυσία να ξεκινήσει με νίκη η ομάδα του νησιού μας και χρειάζεται τον κόσμο δίπλα της, ακόμη και αυτούς που δεν είναι οπαδοί της. Στο ματς αυτό διαιτητές θα είναι από τα Τρίκαλα οι Πέτσας, Παπαγεωγρόπουλος, Αλεξόπουλος.

 

Πρόγραμμα (1η αγωνιστική)

Κυριακή 28/4/2024

Αναγέννηση Περιβολίου – AE Γραμμοχωρίων

Αμβρακικός Βόνιτσας – Άρης Φιλιατών

Θύελλα Ελεούσας – Ανέζα Άρτας

Ρεπό ο Παναγρινιακός

 

ΦΩΤΟ@ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια