Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μπαράζ για Γ΄ Εθνική Πρωταθλητριών ΕΠΣ

Αναγέννηση Περιβολίου
07 Μαΐου 2024 / 20:26
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η μάχη της Αναγέννησης Περιβολίου για την άνοδο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής στο ειδικό πρωτάθλημα των αγώνων των πρωταθλητών των Ενώσεων για άνοδο σ ην Γ΄ Εθνική, στον Όμιλο που συμμετέχει η πρωταθλήτρια Κέρκυρας, Αναγέννηση Περιβολίου, μπορεί κανείς να βγάλει κάποια συμπεράσματα, έστω και αν είμαστε ουσιαστικά στο ξεκίνημα. Πάντα στους αγώνες αυτούς υπάρχουν και πολύ αδύναμες (1,2) ομάδες και κάποια ή κάποιες που δεν στοχεύουν στην άνοδο. 

Με όσα είδαμε ως τώρα, έχουμε την άποψη ότι:
Η ήττα στους Φιλιάτες με 4-0 από τον τοπικό Άρη για την Αναγέννηση Περιβολίου, της έβαλε δύσκολη στην υπόθεση ανόδου. Όχι γιατί έχασε ένα ματς εκτός έδρας, αλλά γιατί το έχασε με κατεβασμένα τα χέρια, αλλά και γιατί ακόμα και ένα γκολ στο τέλος μπορεί να μετρήσει σε ισοβαθμίες και το 4-0 είναι βαρύ.

Βεβαίως υπάρχουν 4 ακόμη αγώνες για την Κερκυραϊκή ομάδα και όλα δείχνουν ότι η Ανέζα Άρτας δεν έχει τύχη, δείχνει αδύναμη, λογικά και η ΑΕ Γραμμοχωρίων, αλλά οι άλλες ομάδες όλες είναι μέσα στη διεκδίκηση, κάτι που σημαίνει ότι δυσκολεύει πολύ η άνοδος για όλες και ίσως στις λεπτομέρειες θα κριθεί η άνοδος. Η Αναγέννηση χρειάζεται νίκες σε όλα τα εντός έδρας ματς και τουλάχιστον μια εκτός έδρας. Το κακό είναι πως εκτός έδρας έχει δυνατούς αντιπάλους (Παναγρινιακό, Θύελλα Ελεούσας) με βάση την κλήρωση και πρέπει να κάνει την υπέρβαση.

Να δούμε τη βαθμολογία μετά 2 αγώνες και το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής:

Βαθμολογία

Αμβρακικός Βόνιτσας 5-2  Βαθμοί 6
Θύελλα Ελεούσας 6-2 Βαθμοί 4
Άρης Φιλιατών 5-2 Βαθμοί 3
……………………………………………………
Αναγέννηση Περιβ. 4-4 Βαθμοί 3
Παναγρινιακός* 1-1 Βαθμοί 1
Ανέζα Άρτας 2-8 Βαθμοί 0
AE Γραμμοχωρίων* 0-4 Βαθμοί 0

*Οι ομάδες με αστερίσκο έχουν κάνει το ρεπό τους

Επόμενη (3 η αγωνιστική) 
Κυριακή 12 Μαΐου 2024
Αμβρακικός Βόνιτσας - Θύελλα Ελεούσας
AE Γραμμοχωρίων - Ανέζα Άρτας
Παναγρινιακός - Αναγέννηση Περιβολίου
Ρεπό ο Άρης Φιλιατών

Φωτο: Αναγέννηση Περιβολίου

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια