Χώρισαν οι δρόμοι Αναγέννησης – Κουλούρη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Αναγέννηση Περιβολίου συνεργάστηκε με τον Μ. Κουλούρη, όπως έκανε φέτος τους τελευταίους δυο μήνες
Η ανακοίνωση της Αναγέννησης
«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ της Αναγέννησης ευχαριστεί θερμά τον Κουλούρη Σταμάτη για την βοήθεια που πρόσφερε στην ομάδα μας. Όπως έχει κάνει και στο παρελθόν, όποτε του έχει ζητηθεί, έτσι και φέτος έδωσε το παρών στην πιο δύσκολη στιγμή που βρέθηκε η ομάδα μας μετά τον αποκλεισμό του κυπέλλου και επανέφερε την ηρεμία και το καλό κλίμα στην ομάδα. Σε ευχαριστούμε Μάκη για όλα. Σου ευχόμαστε ολόψυχα κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία».
Η ανακοίνωση του Μ. Κουλούρη
«Ήρθε το τέλος της σεζόν και του αποχαιρετισμού από μέλος της ποδοσφαιρικής οικογένειας σας. Να ευχαριστήσω κι εγώ με την σειρά μου όλους όσους συνεργάστηκα αυτούς τους 2 μήνες, όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία, τον φίλαθλο κόσμο, τον Πρόεδρο και όλα τα μέλη του Δ.Σ. και ιδιαίτερα τον γενικό αρχηγό της ομάδας τον ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΑΡΗ για την πολύτιμη βοήθεια του, θεωρώντας ότι αυτός είναι ο πραγματικός στρατιώτης της ομάδας, παρόν στα εύκολα και στα δύσκολα. Να ευχηθώ ο σύλλογος να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και να γράφει την δική του ιστορία στην κερκυραϊκή αθλητική κοινωνία, με σωστό προγραμματισμό, συνεννόηση και μεράκι και ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον ξανασυναντηθούμε και να νιώσουμε μαζί αυτήν την γλυκιά πίεση του ποδοσφαιρικού αγώνα. Θερμές ευχές»!
Σπύρος Πίκουλας
Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.