Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χώρισαν οι δρόμοι Αναγέννησης – Κουλούρη

Αναγέννηση Περιβολίου
03 Μαΐου 2018 / 17:51
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Αναγέννηση Περιβολίου συνεργάστηκε με τον Μ. Κουλούρη, όπως έκανε φέτος τους τελευταίους δυο μήνες

και ενώ έδινε τη μάχη για να μείνει στην κατηγορία και  να μην μπλέξει στους αγώνες μπαράζ. Ο τεχνικός που και παλιότερα είχε κληθεί σε δύσκολες στιγμές, μπόρεσε και φέτος να βάλει τη δική του σφραγίδα στην επίτευξη του στόχου, αφού παρέμεινε η Αναγέννηση, αλλά χώρισαν οι δρόμοι τους. Κανείς βέβαια δεν ξέρει αύριο αν συνεργαστούν ξανά, όμως με τη λήξη της φετινής συνεργασίας έβγαλαν ανακοινώσεις, «αμοιβαίων ευχαριστιών».
 
Η ανακοίνωση της Αναγέννησης
«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ της Αναγέννησης ευχαριστεί θερμά τον Κουλούρη Σταμάτη για την βοήθεια που πρόσφερε στην ομάδα μας. Όπως έχει κάνει και στο παρελθόν, όποτε του έχει ζητηθεί, έτσι και φέτος έδωσε το παρών στην πιο δύσκολη στιγμή που βρέθηκε η ομάδα μας μετά τον αποκλεισμό του κυπέλλου και επανέφερε την ηρεμία και το καλό κλίμα στην ομάδα. Σε ευχαριστούμε Μάκη για όλα. Σου ευχόμαστε ολόψυχα κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία».
 
Η ανακοίνωση του Μ. Κουλούρη
«Ήρθε το τέλος της σεζόν και του αποχαιρετισμού από μέλος της ποδοσφαιρικής οικογένειας σας. Να ευχαριστήσω κι εγώ με την σειρά μου όλους όσους συνεργάστηκα αυτούς τους 2 μήνες, όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία, τον φίλαθλο κόσμο, τον Πρόεδρο και όλα τα μέλη του Δ.Σ. και ιδιαίτερα τον γενικό αρχηγό της ομάδας τον ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΑΡΗ για την πολύτιμη βοήθεια του, θεωρώντας ότι αυτός είναι ο πραγματικός στρατιώτης της ομάδας, παρόν στα εύκολα και στα δύσκολα. Να ευχηθώ ο σύλλογος να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και να γράφει την δική του ιστορία στην κερκυραϊκή αθλητική κοινωνία, με σωστό προγραμματισμό, συνεννόηση και μεράκι και ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον ξανασυναντηθούμε και να νιώσουμε μαζί αυτήν την γλυκιά πίεση του ποδοσφαιρικού αγώνα. Θερμές ευχές»!

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια