Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεκινάει 10/8 η ενισχυμένη Αναγέννηση

Αναγέννηση Περιβολίου
05 Αυγούστου 2016 / 18:11

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την ερχόμενη Τετάρτη 10 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση και το ξεκίνημα της προετοιμασίας για την Αναγέννηση Περιβολίου.

Αφού έγιναν σημαντικά έργα στο γήπεδο, πάγκοι ομάδων, γιατρού, κουβούκλιο για τηλεοπτική δημοσιογραφική κάλυψη, σκέπαστρο στην κερκίδα, η ομάδα φρόντισε να ενισχύσει και το έμψυχο δυναμικό της, αποκτώντας τελευταία τρεις ποδοσφαιριστές που έπαιζαν σε ομάδες εκτός νησιού. 
Έτσι απέκτησε το Χρήστο Παριανό, ένας ποδοσφαιριστή που ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής του ΑΟ Κέρκυρα, ενώ στη συνέχεια έπαιξε στον ΟΦΑΜ σε επίπεδο Δ΄ Εθνικής κατηγορίας, ενώ τελευταία έπαιζε στην  την Α.Ε.Κ. Χαλκίδας. Αγωνίζεται σε πολλές θέσεις μεσοαμυντικά, αλλά είναι πολύ καλός ως αμυντικός χάφ.  Επίσης πήρε τον Βάσιο Αντρέα από τον Απόλλωνα Πάργας και τον Βάσιο Κώστα από την πρωταθλήτρια Θεσπρωτίας Δόξα Γαρδικίου. Σημαντικές οι προσθήκες, ενώ απώλεια σίγουρα θεωρείτε η αποχώρηση (πήγε στη Λευκίμμη) του Γιάννη Μίτσουλη, του επιθετικού που ήταν μόνιμος σκόρερ της ομάδας.