Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κύπελλο «Σταύρος Σαββανής»: Ο Ο.Φ.Α.Μ. στον τελικό του κυπέλλου, 1-0 τον ΑΟ Κέρκυρα

ΚΥΠΕΛΛΟ
27 Απριλίου 2024 / 19:19
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο ΟΦΑΜ είναι η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την συμμετοχή της στο φετινό τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΚ «Σταύρος Σαββανής», αφού και στο 2ο ματς που έγινε με αντίπαλο τον ΑΟ Κέρκυρα κέρδισε με 1-0 (είχε νικήσει 2-0 στον Αγ. Ματθαίο).

Στο γήπεδο της ΕΠΣΚ έγινε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, το 2-0 του πρώτου αγώνα ήταν δύσκολο να ανατραπεί από τον ΑΟ Κέρκυρα, όμως οι παίκτες του το πάλεψαν όσο περισσότερο μπορούσαν και μπορεί να μην πάνε τελικό, είχαν όμως μια εξαιρετική παρουσία φέτος και  στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο, κάνοντας ένα βήμα πιο μπροστά στην προσπάθεια να επιστρέψει όσο ψηλά αξίζει η ομάδα.

Ο ΟΦΑΜ ήταν καλύτερος σαν ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, πήρε δίκαια και τη νίκη και την πρόκριση και θα περιμένει Αστέρα Πετριτή ή ΑΕ Λευκίμμης στον τελικό. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 64΄ο Γκερπεσιώτης με εξαιρετική ατομική ενέργεια και πλασέ μέσα από την περιοχή, που δεν μπόρεσε να αποκρούσει ο Πισσιάνης.     

Διαιτητές: Γιούργας, Γαρδικιώτης, Κυπριώτης πολύ καλοί.

ΑΟ Κέρκυρα (Ι. Χονδρογιάννης): Πισιάνης, Βλάχος, Κάτσα, Τσουκαλάς, Τόμπρος, Μπουρδούβαλης, Μποζίκης, Χανδρινός, Γραικός Ι., Κονισπολιάτης, Κουλούρης.

ΟΦΑΜ (Ι. Καλούδης): Βενέτης, Δαφνής, Πουλημένος, Αρμενιάκος, Καμαρά, Γραικός Κ., Βσιλάκης, Βρυώνης, Σκολαρίκης Σπ., Γκερπεσιώτης, Ρούσσος.

ΣΗΜ: Την ερχόμενη Τετάρτη 1 Μάη στη Λευκίμμη θα γίνει το 2ο ματς ΑΕΛ-Αστέρας Πετριτή για το άλλο εισιτήριο του τελικού. Να σημειώσουμε ότι στο 1ο ματς ο Αστέρας είχε νικήσει με 3-2 και όλα πλέον είναι ανοικτά. 

2 ΦΩΤΟ@ Σπύρος Πίκουλας

Λεζάντα 1: Ο Γκερπερσιώτης πανηγυρίζει το γκολ της νίκης του ΟΦΑΜ

Λεζάντα 2: Το γκολ που έκρινε το ματς από τον Γκερπερσιώτη

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια