Παρασκευή 17.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κύπελλο «Στ. Σαββανής»: Η ΑΕ Λευκίμμης στον τελικό, νίκησε 4-1 τον Αστέρα Πετριτή

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΚ
02 Μαΐου 2024 / 10:10
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ξεκαθάρισε το τοπίο για τους φιναλίστ του κυπέλλου «Σταύρος Σαββανής» της ΕΠΣΚ, αφού μετά τον ΟΦΑΜ, η ΑΕ Λευκίμμης, πανηγυρικά πέρασε και αυτή στον τελικό.

 Στη Λευκίμμη σε ένα γεμάτο γήπεδο δόθηκε μάχη ανάμεσα στην ΑΕΛ και στον Αστέρα Πετριτή, στο 2ο ματς ανάμεσα στις δυο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τυπικά προβάδισμα λόγω της νίκης τους 3-2 στο πρώτο παιχνίδι. Η «Βασίλισσα του Νότου» ήθελε νίκη με δυο γκολ διαφορά, για να περάσει και τα κατάφερε με εμφαντικό τρόπο, το 4-1 τα λέει όλα.

Στο α΄ μέρος δεν είχαμε σκορ, αλλά από τα μέσα ο Αστέρας έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής και αυτό έδινε αβαντάζ στην ΑΕΛ που είχε και τον κόσμο δίπλα της. Στις αρχές του β΄ μέρους μέσα σε δυο λεπτά η γηπεδούχος πέτυχε δυο γκολ και κάλυψε τη διαφορά του πρώτου ματς, στο 55΄με τον Παπαθανασίου και στο 57΄με τον Σκιαδά, αλλά αντέδρασε ο Αστέρας και στο 65΄μείωσε με τον Ρουμελιώτη. Δεν το χάρηκαν πολύ οι φιλοξενούμενοι αφού ο Μουζακίτης στο 72΄έκανε το 3-1 που έδινε πρόκριση στην ΑΕΛ και στη λήξη του ματς με πέναλτι ο Καραμποΐκης έβαλε το κερασάκι στην τούρτα κάνοντας το 4-1.  

Η πρόκριση πανηγυρίστηκε έξαλα και δικαιολογημένα από τους γηπεδούχους, έχουν την ευκαιρία να φτάσουν σε έναν τίτλο φέτος, μετά από άσχημη χρονιά στο πρωτάθλημα, αν καταφέρουν να κερδίσουν τον ΟΦΑΜ.

«Με τέτοιο κόσμο δίπλα μας δε φοβόμαστε τίποτα! Σας ευχαριστούμε όλους πολύ!
Από όλους εμάς, Καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο και να είμαστε πάντα καλά να πανηγυρίζουμε τις νίκες της ΑΕΛάρας μας!».
Αυτή είναι η ανάρτηση της νικήτριας μετά το τέλος του ματς, με φωτογραφία από το γεύμα των παικτών που ακολούθησε.

ΦΩΤΟ@ ΑΕ Λευκίμμης, οι παίκτες της ΑΕΛ πανευτυχείς σε δείπνο μετά τη νίκη επί του Αστέρα

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια