Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Αλκίνοος 3 αργυρά και 3 χάλκινα στο Πανελλήνιο στο Λουτράκι

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ
23 Απριλίου 2024 / 16:49
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Έγιναν 19,20,21 Απριλίου στο Λουτράκι οι Πανελλήνιοι αγώνες άρσης βαρών στις κατηγορίες εφήβων/νεανίδων και παίδων/κορασίδων, με τον Αλκίνοο Κέρκυρας για μια ακόμη φορά να πηγαίνει στους αγώνες εκπροσωπώντας το νησί και το άθλημα, έχοντας και νέους αθλητές και να πετυχαίνει διακρίσεις.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έγιναν 19,20,21 Απριλίου στο Λουτράκι οι Πανελλήνιοι αγώνες άρσης βαρών στις κατηγορίες εφήβων/νεανίδων και παίδων/κορασίδων, με τον Αλκίνοο Κέρκυρας για μια ακόμη φορά να πηγαίνει στους αγώνες εκπροσωπώντας το νησί και το άθλημα, έχοντας και νέους αθλητές και να πετυχαίνει διακρίσεις. Αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται από τον Ηρακλή Ροδίτη και τους συνεργάτες του, με τους αθλητές και τις αθλήτριες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στους αγώνες. Βέβαια έχουν προηγηθεί πολλές και δύσκολες προπονήσεις για να φτάσεις σε ένα αξιόλογο αποτέλεσμα και αυτό φάνηκε και στους αγώνες αυτούς, με αποτέλεσμα να έλθουν στο νησί ασημένια και χάλκινα μετάλλια.

Όπως αναφέρει ξεχωριστά για κάθε διαγωνιζόμενο το δελτίο τύπου του Αλκίνοου είχαμε τις εξής συμμετοχές και τα αποτελέσματα:

Ανδρέας Πατούνης (73κ. παίδας): Πρώτη συμμετοχή του σε αγώνες τόσο υψηλού επιπέδου, σήκωσε 128 κιλά και ήταν 8ος στο αρασέ και 12ος στο επολέ ζετέ και 11ος συνολικά.

Νικηφόρος Γαρνέλης (89κ. έφηβος): Ήταν με σύνολο 162 κιλά ήταν 6ος σε αρασέ, επολέ ζετέ και σύνολο.

Στεφανία Τριβυζά (71κ. κορασίδα): Η «μικρή της παρέας με άγχος λόγω υψηλού επιπέδου, πήρε τρία χάλκινα, αφού με 73 κιλά ήταν συνολικά 3η σε αρασέ, επολέ ζετέ και σύνολο

Στεφανία Μαρία Ασημοπούλου (55κ. νεάνιδα): Πέρσι ήταν πρώτη σε όλες τις κατηγορίες, φέτος ήταν 2η στο αρασέ με 62κ., στο επολέ ζετέ με 72κ. και στο σύνολο με 134 κιλά. Είναι η αθλήτρια που έχει δυο φορές σε αγώνες ,εκπροσωπήσει την χώρα μας φορώντας τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας .

Στην ανακοίνωσή του ο Αλκίνοος ευχαρίστησε τους λίγους χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθειά του (U-Roast, Oxygen Plus, Governon Olive oil, Χρωμομετάλ Ν. Κολοβός, Ταβέρνα Κερασιά0, αλλά και όλους όσους στηρίζουν τον Σύλλογο, καθώς και τους γονείς των αθλητών που στηρίζουν τα παιδιά τους και τον Σύλλογο.

 

Η Στεφανία Μαρία Ασημοπούλου, δεξιά ο προπονητής της Ηρακλής Ροδίτης ΦΩΤΟ@ΑΣ ΑΛΚΙΝΟΟΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια