Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στα Γιάννενα για το διπλό ο Αστέρας, Σβορώνος – ΑΕ Λευκίμμης

Γ ΕΘΝΙΚΗ
08 Μαρτίου 2024 / 15:46
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής θα γίνει την Κυριακή και το ενδιαφέρον για τις Κερκυραϊκές ομάδες θα λέγαμε ότι εστιάζεται περισσότερο στα Γιάννενα στον αγώνα του Αστέρα Πετριτή και λιγότερο στην Πιερία όπου θα ταξιδέψει η ΑΕΛ.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής θα γίνει την Κυριακή και το ενδιαφέρον για τις Κερκυραϊκές ομάδες θα λέγαμε ότι εστιάζεται περισσότερο στα Γιάννενα στον αγώνα του Αστέρα Πετριτή και λιγότερο στην Πιερία όπου θα ταξιδέψει η ΑΕΛ.

Ο Αστέρας Πετριτή με τις τρεις συνεχόμενες νίκες (Τρίκαλα 3-0, Άρτα 1-0 και Λιανοκλάδι 2-0) έχει αυξήσει τις ελπίδες παραμονής του και καλείται να συνεχίσει το θετικό του σερί ώστε να πετύχει το στόχο του. Αυτή τη φορά θα ταξιδέψει στην Κατσικά Ιωαννίνων όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική Θύελλα και πρέπει να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί, με ήττα ουσιαστικά θα αποχαιρετήσουν την κατηγορία, έστω και αν μαθηματικά όλα παίζονται. Η καλή αμυντική λειτουργία του Αστέρα είναι οδηγός (χωρίς να δεχθεί τέρμα τα τρία τελευταία ματς) και η δυνατότητα να σκοράρει στην κόντρα είναι τα όπλα της Κερκυραϊκής ομάδας. Διαιτητές θα είναι οι Γ. Φακής (ΕΠΣ Λάρισας), Αλ. Δρουδάκης (ΕΠΣ Κοζάνης), Μ. Τολπασάββας (ΕΠΣ Λάρισας).

Η ΑΕ Λευκίμμης μπορεί μαθηματικά να μην έχει υποβιβαστεί αλλά κακά τα ψέματα δεν θα μπορέσει να κάνει 9 νίκες στα εννέα ματς που απομένουν για να ελπίζει σε παραμονή. Πάει στην Πιερία να αντιμετωπίσει τον Σβορώνο που κυνηγάει τον τίτλο, πολύ δύσκολη αποστολή, αλλά σκοπό έχει να παλέψει το ματς. Διαιτητής ο Γ. Λαμπρίδης, βοηθοί οι Δ. Αδραμάνης, Θ. Σαμαράς (ΕΠΣ Πέλλας).

 

Επόμενη (26η αγωνιστική)

Κυριακή 10/3/2024 ώρα 15:00

Κιλελέρ – Ζάκυνθος

Ν. Αρτάκη – Καστοριά

Θεσπρωτός – Εορδαϊκός

Αστέρας Σταυρού – Πιερικός

Τρίκαλα – Εθνικός Κεραμιδίου

Βατανιακός – ΠΟ Φήκης α.α. 3-0

Σβορώνος – ΑΕ Λευκίμμης

Θύελλα Κατσικά – Αστέρας Πετριτή

Αναγέννηση Άρτας – Μαγνησιακός α.α. 3-0

 

Βαθμολογία 

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 55

ΑΟ Νέας Αρτάκης           53

ΓΑΣ Σβορώνου                  52

Πιερικός                              48

Αστέρας Σταυρού           47

Ζάκυνθος                            40

ΑΕ Κιλελέρ                          39

Αναγέννηση Άρτας         36

ΑΟ Τρίκαλα                        36

Θεσπρωτός                        36

…………………………………………

Αστέρας Πετριτή             35

…………………………………………

Εορδαϊκός                          35

Καστοριά                            29

Θύελλα Κατσικά              29

Βατανιακός                        24

ΑΕ Λευκίμης                       23

ΠΟ Φήκης αποχώρησε 

Μαγνησιακός αποχώρησε

 

Από το ματς Αστέρας Πετριτή – Αστέρας Σταυρού Λιανοκλαδίου 2-0 ΦΩΤΟ@ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια