Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κυνηγούν το τρίποντο, Αστέρας Πετριτή και ΑΕ Λευκίμμης

Γ ΕΘΝΙΚΗ
12 Ιανουαρίου 2024 / 14:55
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η διπλή επιτυχία των ομάδων μας στο ξεκίνημα του 2024, με τις νίκες του Αστέρα με τον Εορδαϊκό και της Λευκίμμης εκτός έδρας με τον Θεσπρωτό, ήταν βάλσαμο στο κλείσιμο του α΄ γύρου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η διπλή επιτυχία των ομάδων μας στο ξεκίνημα του 2024, με τις νίκες του Αστέρα με τον Εορδαϊκό και της Λευκίμμης εκτός έδρας με τον Θεσπρωτό, ήταν βάλσαμο στο κλείσιμο του α΄ γύρου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Πλέον αυτό που κοιτάνε είναι οι αγώνες της 18ης αγωνιστικής, στην πρεμιέρα του Β΄ γύρου, όπου έχουν μοναδικό στόχο να κατακτήσουν ακόμη από ένα τρίποντο για να βοηθηθούν στην προσπάθεια να μείνουν στην κατηγορία.

Ο Αστέρας Πετριτή πάει στην Ηγουμενίτσα να αντιμετωπίσει τον Θεσπρωτό, που καίγεται για βαθμούς, με την ομάδα του νησιού μας να στοχεύει στη νίκη, αλλά και μια ισοπαλία θετική θα είναι. Όμως μπορεί και θα επιδιώξει την κατάκτηση των τριών βαθών ο Αστέρας ο οποίος ανακοίνωσε την επιστροφή του κεντρικού αμυντικού Ο. Πούλου στην ομάδα… «Ο Αστέρας ανακοινώνει την απόκτηση του Οδυσσέα Πούλου. Ο 22χρονος αμυντικός επιστρέφει στην ομάδα μας έπειτα από 6 μήνες, όπου και αγωνιζόταν με τη φανέλα της ΑΕ Μυκόνου. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αστέρα και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες!».

Από την πλευρά της η ΑΕΛ, παίζει στη Λευκίμμη με αντίπαλο την Ν. Αρτάκη, το ματς ξεκινάει στις 2μ.μ. και αν θέλει να μείνει στην κατηγορία πρέπει να κερδίζει στην έδρα της. Με τα νέα πρόσωπα από τις μεταγραφικές κινήσεις και με αποφασιστικότητα θα μπορέσει να φτάσει στο τρίποντο που το έχει απόλυτη ανάγκη, κόντρα σε μια ομάδα που κυνηγάει την κορυφή. Δύσκολο ματς για την ΑΕΛ, αλλά με τον κόσμο δίπλα της, θα φτάσει στη νίκη.

 

Πρόγραμμα (18η αγωνιστική)

Κυριακή 14/1/2024 ώρα 15.00

Θεσπρωτός – Αστέρας Πετριτή

Εορδαϊκός – Σβορώνος

14.00 ΑΕ Λευκίμμης – ΑΟ Νέας Αρτάκης

Καστοριά – Βατανιακός

ΠΟ Φήκης – Κιλελέρ α.α.0-3

Ζάκυνθος – ΑΟ Τρίκαλα

Εθνικός Κεραμιδίου-Αναγέννηση Άρτας

Μαγνησιακός – Αστέρας Σταυρού α.α.0-3

Πιερικός – Θύελλα Κατσικά

 

Η βαθμολογία 

ΓΑΣ Σβορώνου                  40

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 36

ΑΟ Νέας Αρτάκης           34

Πιερικός                              33

Αστέρας Σταυρού           33

Ζάκυνθος                            29

ΑΟ Τρίκαλα                        28

Αναγέννηση Άρτας         24

Αστέρας Πετριτή             23

ΑΕ Κιλελέρ                          23

………………………………………….

Καστοριά                            23

………………………………………….

Εορδαϊκός                          20

Θύελλα Κατσικά              19

Βατανιακός                        19

Θεσπρωτός                        18

ΑΕ Λευκίμης                       15

ΠΟ Φήκης αποχώρησε 

Μαγνησιακός αποχώρησε

** Πιερικός, Αναγέννηση Άρτας έχουν 1 ματς λιγότερο

 

Οι παίκτες της ΑΕΛ πανηγυρίζουν στα αποδυτήρια του γηπέδου της Ηγουμενίτσας την νίκη τους την περασμένη Κυριακή επί του Θεσπρωτού και θέλουν να κάνουν το ίδιο και κόντρα στην Αρτάκη ΦΩΤΟ@ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια