Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κόντρα στο Μαρούσι ο ΝΑΟΚ πάει για νίκη

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ Α2 ανδρών
12 Ιανουαρίου 2024 / 14:54
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο ΝΑΟΚ έχει βάλει στόχο την τετράδα φέτος στο πρωτάθλημα αφού θα του δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσει στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, με τις τέσσερις ομάδες του άλλου Ομίλου. Μέχρι τώρα έχοντας δυο νίκες και δυο ήττες (από τους πρωτοπόρους Λάρισα και Άρη) έχει δείξει ότι είναι εφικτός ο στόχος.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΝΑΟΚ έχει βάλει στόχο την τετράδα φέτος στο πρωτάθλημα αφού θα του δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσει στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, με τις τέσσερις ομάδες του άλλου Ομίλου. Μέχρι τώρα έχοντας δυο νίκες και δυο ήττες (από τους πρωτοπόρους Λάρισα και Άρη) έχει δείξει ότι είναι εφικτός ο στόχος.

Επόμενο ματς για την 5η αγωνιστική στην Αθήνα με το Μαρούσι, μια ομάδα η οποία έχει τους ίδιους στόχους, είναι περισσότερο προετοιμασμένη και συγκεντρωμένη από τον ΝΑΟΚ, με την Κερκυραϊκή ομάδα να είναι καλύτερη ποιοτικά και να πηγαίνει μόνο για τη νίκη που θα την εδραιώσει στην τετράδα.

 

Πρόγραμμα (5η αγωνιστική)

Φοίβος Συκεών - Νηρέας Χαλανδρίου

ΝΟ Λάρισας - Άρης Θεσσαλονίκης

Μαρούσι - ΝΑΟ Κέρκυρας

ΓΣ Ηλιούπολης - ΟΥΚ Βόλου

 

Βαθμολογία

Άρης Θεσσαλονίκης       8

ΝΟ Λάρισας                       8
ΝΑΟΚ                                   4
Φοίβος                                 4

……………………………………..

Μαρούσι                             3

ΓΣ Ηλιούπολης                  2

……………………………………..

Νηρέας Χαλανδρίου      2

ΟΥΚ Βόλου                          1

 

ΦΩΤΟ@ΣΠ. ΠΙΚΟΥΛΑΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια