Κυριακή 04.05.2025 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στη Νίκαια για νίκη/πρόκριση ο ΝΑΟΚ, με Ιωνικό

Υδατοσφαίριση Α2 ανδρών Πλέι οφ
02 Μαΐου 2025 / 15:55
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο ΝΑΟΚ δίνει την Κυριακή το πιο σημαντικό ματς της φετινής σεζόν (ως το επόμενο ελπίζουμε) με αντίπαλο τον Ιωνικό Νίκαιας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΝΑΟΚ δίνει την Κυριακή το πιο σημαντικό ματς της φετινής σεζόν (ως το επόμενο ελπίζουμε) με αντίπαλο τον Ιωνικό Νίκαιας. Πάει την Κυριακή να κάνει στην έδρα του αντιπάλου για τη νίκη-πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα που ναι μεν στη σειρά αυτή των πλέι οφ που παίζουν, έχει το πλεονέκτημα έδρας, αλλά ο καλός ΝΑΟΚ μπορεί να νικήσει και να κάνει το 2-1 στη σειρά και να περάσει στην ημιτελική φάση.

Να σημειώσουμε ότι έχουν γίνει ήδη δυο αγώνες ο Ιωνικός με 10-9 είχε κερδίσει στην έδρα του την περασμένη Κυριακή (26/4), ενώ εδώ στην Κέρκυρα ο ΝΑΟΚ με 13-11 την Τετάρτη (30/4) έφερε τη σειρά στα ίσια έκανε το 1-1 και πλέον οι δυο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στις 13.30 στο κολυμβητήριο της Νίκαιας με τη νικήτρια να προχωράει στην επόμενη φάση.

Με βάση τα τωρινά δεδομένα εφ΄ όσον ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΘ στην επόμενη φάση και ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα ανέβει στην Α1, ενώ το άλλο εισιτήριο θα είναι απίθανο να μην το κερδίσει ο ΝΟ Χανίων.

 

Από το ματς ΝΑΟΚ – Ιωνικός Νίκαιας 13-11 ΦΩΤΟ@ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.