Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνάντηση με τις 14 ομάδες της Super League για τη καταπολέμηση της βίας

Παπαστεργίου, Βρούτσης, Οικονόμου, στην σύσκεψη της Πέμπτης με τους εκπροσώπους των ΠΑΕ
ΟΠΑΔΙΚΗ ΒΙΑ
21 Δεκεμβρίου 2023 / 17:58
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ από την πλευρά τους, τοποθετήθηκαν θετικά επί της αρχής για τα μέτρα

ΑΘΗΝΑ. Δίωρη συνάντηση εργασίας του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση και των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου, με τους εκπροσώπους των 14 ΠΑΕ της Super League και τη διοίκηση της Λίγκας, έπειτα από τις χτεσινές ανακοινώσεις της νομοθετικής πρωτοβουλίας.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ -και παραβρέθηκαν ακόμα οι γενικοί γραμματείς, Γιώργος Μαυρωτάς (Αθλητισμού), Μάνος Λογοθέτης (Προστασίας του Πολίτη), Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος (Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης), ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος και οι επικεφαλής Αστυνομικοί Διευθυντές, στα όρια των οποίων διεξάγονται οι αγώνες της Super League- αναλύθηκαν από τους Υπουργούς οι διατάξεις που αφορούν ιδιαιτέρως στα τεχνικά ζητήματα της Ηλεκτρονικής Εποπτείας των αθλητικών εγκαταστάσεων και της ταυτοποίησης του Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου και ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των εκπροσώπων των ΠΑΕ και της αναπληρώτριας Προέδρου της Super League, Κάτιας Κοξένογλου.

Οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ από την πλευρά τους, τοποθετήθηκαν θετικά επί της αρχής για τα μέτρα προχωρώντας σε χρήσιμες παρατηρήσεις, τις οποίες θα αποστείλουν και αναλυτικά για να γίνει η σχετική επεξεργασία με στόχο τη βέλτιστη εφαρμογή.

ΦΩΤΟ@ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ/Παπαστεργίου, Βρούτσης, Οικονόμου, στην σύσκεψη της Πέμπτης με τους εκπροσώπους των ΠΑΕ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια