Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ολοκληρώθηκε η Χριστουγεννιάτικη Πυγμαχική Ημέρα στο ΕΑΚ

ΠΥΓΜΑΧΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
19 Δεκεμβρίου 2023 / 10:36
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Την παράσταση έκλεψαν οι μικροί "πρωταθλητές" του Πυγμαχικού Αθλητικού Ομίλου Κέρκυρας, οι οποίοι προσέφεραν πλούσιο θέαμα σε όλους τους παρευρισκόμενους

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου για έκτη συνεχόμενη φορά η Χριστουγεννιάτικη πυγμαχική μέρα που έχει γίνει θεσμός στο νησί, την οποία διοργανώνει ο Πυγμαχικός Αθλητικός Όμιλος της Κέρκυρας κάθε χρόνο στο εθνικό αθλητικό κέντρο.

Στους αγώνες παρευρέθηκε μεταξύ άλλων και ο εκλεγμένος Περιφερειακός σύμβουλος κ. Αργυρός Σπύρος ο οποίος έκανε την τιμή να βραβεύσει δυο παλαίμαχους καταξιωμένους αθλητές του συλλόγου που ο καθένας τους έγραψε την δίκη του ιστορία με πολλές επιτυχίες και χρυσά μετάλλια  για την Κέρκυρα, την Σαββουλίδου Αθηνά καθώς και τον Κοτινά Γεώργιο.

Ο προπονητής του συλλόγου Χρήστος Μοσχάτ αφού ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους στον σύλλογο ευχήθηκε στους αθλητές και τις αθλήτριες καλή πρόοδο και επιτυχίες για το νέο έτος.

Τέλος την παράσταση έκλεψαν οι μικροί "πρωταθλητές" της πολύ όμορφης γιορτής  οι οποίοι προσέφεραν πλούσιο θέαμα σε όλους τους παρευρισκόμενους.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.