Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ολοκληρώθηκε η 5η Χριστουγεννιάτικη πυγμαχική μέρα στο αθλητικό κέντρο

Πυγμαχικός Αθλητικός Ομιλος Κέρκυρας
23 Δεκεμβρίου 2022 / 10:13
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Πυγμαχικός Αθλητικός Όμιλος Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και για άλλη μια χρόνια η 5η Χριστουγεννιάτικη πυγμαχική μέρα που έχει γίνει θεσμός στο νησί, την οποία διοργανώνει ο Πυγμαχικός Αθλητικός Όμιλος της Κέρκυρας κάθε χρόνο μέσα σε πλήθος κόσμου στο εθνικό αθλητικό κέντρο.

Ο προπονητής του συλλόγου Μοσχάτ Χρήστος αφού ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους στον σύλλογο ευχήθηκε στους αθλητές και τις αθλήτριες καλή πρόοδο και επιτυχίες για το νέο έτος και στην συνέχεια ευχαρίστησε τον ιατρό  Αργίτη Πέτρο  για την πολύτιμη βοήθεια του. 

Ο Πυγμαχικός Αθλητικός Όμιλος Κέρκυρας πρωτοπορεί για άλλη μια φορά για το καλό του αθλήματος συνδυάζοντας  το πνεύμα των Χριστουγέννων με το άθλημα δήλωσε το μέλος του Δ.Σ. Κεφαλληνός Σπύρος.

Ο προπονητής βράβευσε με την σειρά του έναν μαχητή της ζωής, τον αθλητή Σωτήρη Νικολούζο για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο. 
Επίσης ενημέρωσε όλους τους παρευρισκόμενους ότι η συγκεκριμένη γιορτή είναι αποκλειστικά για τους μικρούς μας πυγμάχους ενώ επεσήμανε ότι η συμμετοχή του Ισίδωρου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ισπανίας καθώς και όσοι μας βοήθησαν ηθικά αλλά και οικονομικά θα αναφερθούν και θα βραβευτούν παρά την έκκληση τους να κρατήσουν την ανωνυμία τους σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το νέο έτος.

Τέλος την παράσταση έκλεψαν οι μικροί πρωταθλητές της γιορτής οι οποίοι προσέφεραν πλούσιο θέαμα σε όλους τους παραβρισκόμενους.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.