Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με στόχο το μετάλλιο στην κατηγορία Elite, o Στέφανος Λέσσης

Πυγμαχικός Αθλητικός Όμιλος Κέρκυρας
06 Δεκεμβρίου 2016 / 10:19

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τριάντα σωματεία από όλη την Ελλάδα προετοιμάζουν πυρετωδώς τους Elite πυγμάχους τους, άνδρες και γυναίκες, που θα αγωνιστούν στα αντίστοιχα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Ο πυγμαχικός αθλητικός όμιλος Κέρκυρας θα λάβει μέρος με τον Λέσση Στέφανο στην κατηγορία των 69 κιλών, ο οποίος πριν λίγες μέρες έφερε στην Κέρκυρα το χρυσό μετάλλιο από το Κόσσοβο και έχει βάλει στόχο να επαναλάβει την επιτυχία του απέναντι στα μεγάλα σωματεία της χώρας, φέρνοντας ακόμα ένα μετάλλιο στην κατηγορία ELITE. Κοντά του πάντα ο αρχιπροπονητής του ομίλου Χρήστος Μοσχάτ.
Οι αγώνες  Elite των πυγμάχων Ανδρών και Γυναικών θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γυμναστήριο της Άνοιξης (εντός του Δημοτικού σχολείου της Άνοιξης ) στα Βόρεια προάστια και θα διαρκέσουν τρεις ημέρες.
«Η πυγμαχία είναι Ολυμπιακό Άθλημα για λίγους επίλεκτους και δεν μπορεί ο καθένας να γίνει πυγμάχος» δήλωσε για πολλοστή φορά ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Ο.Π Περικλής Τρικαλιώτης.
Στο σύνολο τους οι συμμετέχοντες πυγμάχοι είναι γνωστοί για την αγωνιστικότητά τους και αναμένονται συναρπαστικοί αγώνες που θα καθηλώσουν το φίλαθλο κοινό .
Οι προκριματικοί αγώνες θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 17:00, θα συνεχιστούν με τους ημιτελικούς την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου επίσης  στις 17:00 και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 10 του μήνα στις 17:00 με τους τελικούς και την ανακήρυξη των Πρωταθλητών Πυγμάχων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από το Πρωτάθλημα Ανδρών Elite θα επιλεγούν πυγμάχοι που θα έχουν την δυνατότητα να προκριθούν στους επαγγελματικούς (APB) αγώνες της ΑΙΒΑ.