Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Πιερία ο Αστέρας, στη Φθιώτιδα η ΑΕ Λευκίμμης

Γ ΕΘΝΙΚΗ
24 Nov 2023 / 11:49
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής θα γίνει την Κυριακή 26 Νοέμβρη με τις δυο ομάδες του νησιού μας να έχουν δύσκολο έργο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής θα γίνει την Κυριακή 26 Νοέμβρη με τις δυο ομάδες του νησιού μας να έχουν δύσκολο έργο αφού θα παίξουν εκτός έδρας με δυνατούς αντιπάλους που πρωταγωνιστούν. Αναλυτικά:

Ο Αστέρας Πετριτή θα πάει για 4η φορά στην «αφιλόξενη» Πιερία για να ολοκληρώσει τις εκτός έδρας υποχρεώσεις του με της ομάδες εκεί αντιμετωπίζοντας αυτή τη φορά τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου που πρωταγωνιστεί. Για τον Αστέρα η Πιερία είναι δύσκολη, στα τρία προηγούμενα ματς δεν πέτυχε καν γκολ, ενώ υπέστη τις δυο πιο βαριές ήττες του φέτος, από Σβορώνο και Πιερικό με το ίδιο σκορ 4-0, ενώ ήλθε 0-0 με Βατανιακό. Πάει με στόχο να πάρει θετικό αποτέλεσμα και μπορεί να το πετύχει. Στο ματς αυτό διαιτητές ορίστηκαν από την (ΕΠΣ Θεσσαλίας) και είναι οι Γ. Τασιόπουλος, Στ. Σφυρής, Κ. Αγγελόπουλος.

Η ΑΕ Λευκίμμης θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τις τελευταίες της αποτυχίες και να πάει στη Φθιώτιδας να πάρει αποτέλεσμα γιατί το έχει πολύ μεγάλη ανάγκη. Είναι μια ομάδα με πολύ βαριά φανέλα στην κατηγορία και ικανή να κερδίσει σε οποιοδήποτε γήπεδο. Βέβαια υπάρχει το ψυχολογικό βάρος της ανάγκης συγκέντρωσης βαθμών και το θέμα με τον προπονητή, αλλά πιστεύουμε ότι οι παίκτες της θα ανταποκριθούν στο δύσκολο αυτό παιγνίδι και θα κάνουν το καθήκον τους. Το ματς θα ξεκινήσει στις 12.30 για συγκοινωνιακούς λόγους και διαιτητής θα είναι ο Λ. Αλαφογιάννης (ΕΠΣ Βοιωτίας) με βοηθούς τον Χρ. Βασιλείου (ΕΠΣ Βοιωτίας) και τον Δ. Σκούτας (ΕΠΣ Φωκίδας )

 

Πρόγραμμα (12η αγωνιστική)

Κυριακή 26/11 - ώρα 15.00

Εθνικός Κεραμιδίου – Αστέρας Πετριτή

Μαγνησιακός – Ζάκυνθος           α.α. 0-3

Πιερικός – ΠΟ Φήκη

Θύελλα Κατσικά – Καστοριά

12:30 Αστέρας Σταυρού – ΑΕ Λευκίμμης

Αναγέννηση Άρτας – Εορδαϊκός

ΑΟ Τρίκαλα – Θεσπρωτός

Κιλελέρ – Σβορώνος

Νέα Αρτάκη – Βατανιακός

 

Βαθμολογία

ΓΑΣ Σβορώνος                   24

ΑΟ Νέας Αρτάκης           22

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 22

Πιερικός                              21

Αναγέννηση Άρτας         19

Αστέρας Σταυρού           21

ΑΟ Τρίκαλα                        19

ΑΕ Κιλελέρ                          17

Καστοριά                            17

ΑΠΣ Ζάκυνθος                   15

…………………………………………

Αστέρας Πετριτή             15

…………………………………………

Θεσπρωτός                        14

Βατανιακός                        11

Θύελλα Κατσικά              10

Εορδαϊκός                          10

ΑΕ Λευκίμμης                    8

ΠΟ Φήκης                           6

Μαγνησιακός δεν μετέχει

 

Η ομάδα του Αστέρα πάει να κάνει την υπέρβαση στην Πιερία κόντρα στον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια