Δευτέρα 30.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σάββατο στις 11.00 ΑΕΛ – Ζάκυνθος, στα Τρίκαλα ο Αστέρας

Γ Εθνική
13 Οκτωβρίου 2023 / 15:03
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής θα γίνει το Σάββατο 14 Οκτώβρη, με τις ομάδες μας να έχουν δύσκολα παιγνίδια αφού αντιμετωπίζουν δυνατές αντιπάλους.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής θα γίνει το Σάββατο 14 Οκτώβρη, με τις ομάδες μας να έχουν δύσκολα παιγνίδια αφού αντιμετωπίζουν δυνατές αντιπάλους.

Η ΑΕ Λευκίμμης ανοίγει πρώτη την αγωνιστική αφού για συγκοινωνιακούς λόγους θα αντιμετωπίσει το πρωί στις 11.00 την ομάδα της Ζακύνθου σε Ιόνιο ντέρμπι. Η ΑΕΛ μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη την τελευταία αγωνιστική επί του Μαγνησιακού θέλει ακόμη ένα τρίποντο για να μπορέσει να ανέβει βαθμολογικά, έχει δυνατότητες και μπορεί να το πετύχει, παρ΄ ότι επιθετικά δεν έχει βρει τη χημεία που χρειάζεται. Από τα Γιάννενα (ΕΠΣ Ηπείρου) θα είναι οι διαιτητές Μπούμπας, Ευαγγέλου και Πασιάς.

Ο Αστέρας Πετριτή έχει πολύ δύσκολο έργο εκτός έδρας κόντρα στον ΑΟ Τρικάλων, μια ομάδα που θα κυνηγήσει τον τίτλο και την άνοδο. Η δυσκολία στο σκοράρισμα της κερκυραϊκής ομάδας έχει στοιχίσει ως τώρα, αφού μόλις ένα τέρμα σε πέντε ματς έχει πετύχει ο Αστέρας. Στα Τρίκαλα πάει με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, έχει παίκτες με εμπειρία και αν δεν έχει ελλείψεις όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Στο ματς αυτό διαιτητές θα είναι από την Θεσσαλονίκη (ΕΠΣ Μακεδονίας) οι Αγρίμης, Κουντουράς, Ματσιάς.

 

Πρόγραμμα (6η αγωνιστική)

Σάββατο 14 Οκτώβρη ώρα 16.00

ΑΟ Τρίκαλα - Αστέρας Πετριτή

Κιλελέρ – Αναγέννηση Άρτας

Βατανιακός – Αστέρας Σταυρού

ΑΟ Ν. Αρτάκης – Θύελλα Κατσικά 15.00

Σβορώνος-Πιερικός

Θεσπρωτός – Μαγνησιακός

Εορδαϊκός-Εθνικός Ν. Κεραμιδίου

ΑΕ Λευκίμμη – ΑΠΣ Ζάκυνθος 11.00

Κστοριά – ΠΟ Φήκης

 

Βαθμολογία

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 15

ΑΕ Κιλελέρ                          12

Πιερικός                              11

ΑΟ Τρίκαλα                        11

ΑΟ Νέας Αρτάκης           10

ΓΑΣ Σβορώνος                   8

ΑΠΣ Ζάκυνθος                   8

Αναγέννηση Άρτας         7

Θεσπρωτός                        7

ΑΕ Λευκίμμης                    6

……………………………………….

Αστέρας Σταυρού           6

……………………………………….

Βατανιακός                        5

Αστέρας Πετριτή             5

Θύελλα Κατσικά              4

ΠΟ Φήκης                           3

Καστοριά                            3

Εορδαϊκός                          2

Μαγνησιακός                   1

 

Οι παίκτες της ΑΕΛ στην επιστροφή τους το περασμένο Σάββατο από τον Βόλο, μετά την μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του Μαγνησιακού ΦΩΤΟ@ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια