Δευτέρα 30.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρεμιέρα για Αστέρα Πετριτή και ΑΕ Λευκίμμης

Γ ΕΘΝΙΚΗ
15 Σεπτεμβρίου 2023 / 17:41
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Έχουμε πρεμιέρα για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής την Κυριακή (17/9) με τη διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Και αυτό γιατί η 1η αγωνιστική που ήταν να γίνει την περασμένη Κυριακή (10/9) αναβλήθηκε (θα γίνει 4/10) λόγω των γεγονότων με τις πλημύρες στη Θεσσαλία.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έχουμε πρεμιέρα για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής την Κυριακή (17/9) με τη διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Και αυτό γιατί η 1η αγωνιστική που ήταν να γίνει την περασμένη Κυριακή (10/9) αναβλήθηκε (θα γίνει 4/10) λόγω των γεγονότων με τις πλημύρες στη Θεσσαλία.

Ο Αστέρας Πετριτή που αγωνίζεται για 2η συνεχόμενη χρονιά στην Γ΄ Εθνική και η έμπειρη πλέον ΑΕ Λευκίμμης που θα παίξει για 7η συνεχόμενη χρονιά, ξεκινούν με αισιοδοξία και στόχο την παραμονή τους, γνωρίζοντας ότι φέτος θα υπάρχει ένας δύσκολος μαραθώνιος 34 αγώνων και τουλάχιστον 7 ομάδες από τις 18 του Ομίλου θα υποβιβαστούν. Στόχος μια θέση στην δεκάδα, κάτι απόλυτα εφικτό και για τις δυο, που απλά πρέπει να αντέξουν ως το τέλος, αγωνιστικά αλλά και οικονομικά, αφού τα έξοδα θα είναι μεγαλύτερα από κάθε άλλη φορά.

Στη Λευκίμμη η «Βασίλισσα του Νότου» θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Κιλελέρ μια ομάδα που θα κάνει την παρθενική της εμφάνιση στην κατηγορία, που πήρε το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λάρισας για πρώτη φορά στην ιστορία της και ανέβηκε μέσω των μπαράζ και η οποία έχει έδρα την περιοχή που οι πλημύρες διέλυσαν τα πάντα. Ένα ματς που θα έχει μια πολύ όμορφη ιδιαιτερότητα με πρωτοβουλία της Κερκυραϊκής ομάδας η οποία ζήτησε από τον κόσμο να φέρει τρόφιμα στο γήπεδο για να δοθούν στην αντίπαλη ομάδα να τα μεταφέρει στην περιοχή της και να δοθούν στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Στο ματς αυτό που για συγκοινωνιακούς λόγους θα ξεκινήσει στις 14.30, διαιτησία θα είναι από την Αιτωλοακαρνανία, ο Ζύγας Π. διαιτητής με βοηθούς τον Κομμώτο Ι. και τον Ε. Ροκοπάνο.

Στην Πιερία θα ταξιδέψει ο Αστέρα Πετριτή να αντιμετωπίσει τον Σβορώνο μια ομάδα που εδρεύει σε προάστιο της Κατερίνης και για 2η συνεχόμενη χρονιά παίζει στην Γ΄ Εθνική, Ομάδα με ιστορία και πείρα σε τέτοιες κατηγορίες, έχει συμμετάσχει αρκετές φορές και στην Δ΄ Εθνική παλιότερα. Και το ματς αυτό λόγω της απόστασης θα ξεκινήσει ενωρίτερα, στις 13.00, ενώ διαιτητής ορίστηκε ο Γιαννακός Γ. από την ΕΠΣ Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη), από την ίδια Ένωση θα είναι και οι βοηθοί του Κωνσταντινίδης Στ. και Νικολής Ν.

Πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις, ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι οι ομάδες του νησιού μας θα ξεκινήσουν με νίκη το φετινό πρωτάθλημα.

 

Το πρόγραμμα (2η αγωνιστική)

Κυριακή 17/9/2023 ώρα 16.00

Σβορώνος – Αστέρας Πετριτή    13.00

Θεσπρωτός- ΑΟ Νέας Αρτάκης

Εορδαϊκός – Βατανιακός

ΑΕ Λευκίμμης – Κιλελέρ                               14.30

ΑΣ Καστοριά – ΑΟ Τρίκαλα

ΠΟ Φήκης – Αναγέννηση Άρτας

Ζάκυνθος-Αστέρας Λιανοκλαδίου 12.00

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου – Θύελλα Κατσικά

Μαγνησιακός - Πιερικός

 

Από περσινό αγώνα Γ΄ Εθνικής ανάμεσα σε Αστέρα Πετριτή και ΑΕ Λευκίμμης ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια