Δευτέρα 30.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έτσι βλέπουν την πρεμιέρα οι αντίπαλοι Αστέρα και ΑΕΛ

Γ ΕΘΝΙΚΗ
15 Σεπτεμβρίου 2023 / 17:39
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Περιμένουμε φέτος να δούμε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στη Γ΄ Εθνική και τις ομάδες μας που εκπροσωπούν το Κερκυραϊκό ποδόσφαιρο να είναι ανταγωνιστικές και να πετύχουν τους στόχους τους.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Περιμένουμε φέτος να δούμε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στη Γ΄ Εθνική και τις ομάδες μας που εκπροσωπούν το Κερκυραϊκό ποδόσφαιρο να είναι ανταγωνιστικές και να πετύχουν τους στόχους τους. Οι διοικήσεις του Αστέρα και της ΑΕ Λευκίμμης έχουν κάνει υπερβάσεις ώστε να ανταποκριθούν στη φετινή πρόκληση και περιμένουν να δικαιωθούν, κάτι που εύχεται κάθε φίλαθλος αυτού του νησιού.

Χθες κάναμε μια μικρή αναφορά στις αντιπάλους μας, τον ΓΑΣ Σβορώνου και την ΑΕ Κιλελέρ, ομάδες από Πιερία και Λάρισα αντίστοιχα και σήμερα θα δούμε με το δικό τους μάτι πως βλέπουν την πρεμιέρα.

Προπονητής στον ΓΑΣ Σβορώνου είναι ένας γνωστός της Κέρκυρας, ο Νίκος Θεοδοσιάδης ο οποίος ήταν προπονητής στον Κρόνο Αργυράδων στην Γ΄ Εθνική (άφησε την ομάδα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα), έχοντας μάλιστα τότε τον Δ. Κοιλιάρα που θα τον βρει απέναντί του στο ματς της πρεμιέρας. Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ομάδας την Πέμπτη 14/9 μίλησε για πολύ απαιτητικό φετινό πρωτάθλημα και μεταξύ των άλλων δήλωσε:

«Την Κυριακή έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που έχει κάποιες προσθήκες από την περσινή χρονιά, έχει ικανούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει σε μεγαλύτερες κατηγορίες, όπως είναι ο Κοιλιάρας, ο Γεωργακόπουλος, ο Μεντής, ο Κρητικός. Είναι μια ομάδα που θα κοιτάξει να κλείσει χώρους και με αντεπιθέσεις θα προσπαθήσει να πάρει αποτέλεσμα. Η ομάδα είναι σε πάρα πολύ κατάσταση δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πλην του Σπύρου Μακράκη με πρόβλημα στον Αχίλλειο τένοντα και είναι μεγάλη απώλεια. Να ευχηθώ πρώτα από όλα υγεία, θεωρώ ότι η ομάδα θα είναι αυτή που πρέπει και θα πάρει τους τρεις βαθμούς κάνοντας μια πολύ καλή αρχή».

Από την πλευρά της η ΑΕ Κιλελέρ, περίμενε με ανυπομονησία την πρεμιέρα, αφού θα είναι ο πρώτος της αγώνας στην κατηγορία και με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της αναφέρει:

«Η μεγάλη ώρα για την ΑΕ Κιλελέρ έφτασε

Η ομάδα μας με παράταση μιας εβδομάδας λογά των καταστροφικών πλημμύρων ξεκινά την αγωνιστική της περιπέτεια στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ο αγώνας μας στην Κέρκυρα με τη Λευκίμμη είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 17/09 στης 14:30.

Παρ' όλες της αντίξοες συνθήκες που βρήκαν την περιοχή μας η ομάδα μας προετοιμάζεται κάτω από της οδηγίες του τεχνικού μας Κώστα Κατσαρά για την πρεμιέρα της ελπίζοντας σε μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα».

Φυσικά ο Αστέρας Πετριτή και η ΑΕ Λευκίμμης θα τα δώσουν όλα και μπορούν να πάρουν την νίκη, άλλωστε κάθε βαθμός φέτος θα είναι πολύτιμος, οι ομάδες μας είναι έτοιμες να ριχτούν στη μάχη και ευχόμαστε να πετύχουν τους στόχους τους.

 

Ο προπονητής του ΓΑΣ Σβορώνου Νίκος Θεοδοσιάδης σε δήλωση του, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ΦΩΤΟ@ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια