Σάββατο 27.07.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρεμιέρα την Κυριακή στη Γ΄ Εθνική με την 2η αγωνιστική

Γ ΕΘΝΙΚΗ
11 Σεπτεμβρίου 2023 / 16:06
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η ΕΠΟ το μεσημέρι της Δευτέρας 11/9 ενημέρωσε για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, του οποίου η πρεμιέρα λόγω των πλημμυρών στη Θεσσαλία και της απώλειας ανθρωπίνων ζωών, είχε αναβληθεί.

ΑΘΗΝΑ. Η ΕΠΟ το μεσημέρι της Δευτέρας 11/9 ενημέρωσε για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, του οποίου η πρεμιέρα λόγω των πλημμυρών στη Θεσσαλία και της απώλειας ανθρωπίνων ζωών, είχε αναβληθεί. Μάλιστα όπως κάνει γνωστό δεν θα έχουμε πρεμιέρα με την 1η αγωνιστική, αφού αυτή ορίστηκε να γίνει την Τετάρτη 4η Οκρωβρίου, πρεμιέρα θα γίνει με τη διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής την ερχόμενη Κυριακή.

 

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

 

Οι αγώνες της αναβληθείσας 1ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής 2023-2024, λόγω των πρωτοφανών καιρικών φαινομένων που έπληξαν τη χώρα και ιδιαίτερα την περιοχή της Θεσσαλίας, θα διεξαχθούν την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου.

Το πρωτάθλημα θα εκκινήσει με τη διεξαγωγή των αγώνων της 2ης αγωνιστικής και στους 4 ομίλους του πρωταθλήματος, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

 

Αυτή η εξέλιξη αλλάζει και τον προγραμματισμό των ομάδων μας, του Αστέρα Πετριτή και της ΑΕ Λευκίμμης, αφού ο μεν Αστέρας θα ξεκινήσει από την Πιερία το φετινό πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας τον Σβορώνο (θα ξεκινούσε γηπεδούχος με αντίπαλο τον Θεσπρωτό), ενώ η «Βασίλισσα του Νότου» η ΑΕΛ, θα παίξει εντός έδρας με την ομάδα Κιλελέρ από την Λάρισα.

 

Το πρόγραμμα (2η αγωνιστική)

Κυριακή 17/9/2023 ώρα 16.00

Σβορώνος – Αστέρας Πετριτή

Θεσπρωτός- ΑΟ Νέας Αρτάκης

Εορδαϊκός – Βατανιακός

ΑΕ Λευκίμμης – Κιλελέρ

ΑΣ Καστοριά – ΑΟ Τρίκαλα

ΠΟ Φήκης – Αναγέννηση Άρτας

Ζάκυνθος-Αστέρας Λιανοκλαδίου Σταυρού

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου – Θύελλα Κατσικά

Μαγνησιακός – Πιερικός

 

ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια