Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευχαριστούν για την αποκατάσταση βλάβης μετά 5 εβδομάδες

ΕΑΚΚ
05 Σεπτεμβρίου 2023 / 15:33
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Το ότι αποκαταστάθηκε η ζημιά είναι θετικό, αλλά εκτιμούμε ότι θα έπρεπε από την πρώτη ημέρα να ανταποκριθεί ο Δήμος.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όπως είχαμε αναφέρει την περασμένη εβδομάδα, το ΕΑΚΚ είχε μείνει χωρίς νερό για πέντε (5) εβδομάδες και τα παράπονα αθλουμένων, προπονητών και γονέων ήταν μεγάλα. Δεν ξέρουμε αν έπρεπε να δημοσιοποιηθεί το πρόβλημα, αλλά πέντε εβδομάδες χωρίς νερό δεν είναι λίγο. Το ότι αποκαταστάθηκε η ζημιά είναι θετικό, αλλά εκτιμούμε ότι θα έπρεπε από την πρώτη ημέρα να ανταποκριθεί ο Δήμος. Παρ΄ όλα αυτά η νέα ΕΔ/ΕΑΚΚ ευχαρίστησε δημόσια την Δήμαρχο γιατί αποκαταστάθηκε η βλάβη.

 

Το ευχαριστήριο

 

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Επιτροπής Διοίκηση του ΕΑΚ Κέρκυρας, ευχαριστούν δημόσια τη Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, κ. Μερόπη Υδραίου για την άμεση ανταπόκριση σε αίτημά μας για αποκατάσταση σοβαρής βλάβης σε σωληνώσεις κεντρικής ύδρευσης στο Εθνικό Στάδιο.

 

ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια