Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επιστροφή από Καρπενήσι για Λ. Πηγή και Δ. Τσάβο

ΣΤΙΒΟΣ
31 Αυγούστου 2023 / 16:35
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ανάμεσα στα 40 παιδιά που βρέθηκαν στο αναπτυξιακό camp ήταν από την Κέρκυρα, μια αθλήτρια η Λουκία Πηγή και ένας αθλητής ο Δημήτρης Τσάβος του Γ.Σ. Κέρκυρας 2018.

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ. Αναφερθήκαμε χθες στην παρουσία του Ορέστη Μουχλιανίτη (του ΑΟ Κέρκυρα 2015) στο Καρπενήσι σε αναπτυξιακό camp (2Ο) μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων της Εθνικής μας ομάδας, που ολοκληρώθηκες το πρωί της Πέμπτης 31 Αυγούστου και στη συνέχεια οι 40 αθλητές και αθλήτριες που πήραν μέρος αναχώρησαν για τα σπίτια τους.

Ανάμεσα στα 40 παιδιά που βρέθηκαν στο αναπτυξιακό camp ήταν από την Κέρκυρα, μια αθλήτρια η Λουκία Πηγή και ένας αθλητής ο Δημήτρης Τσάβος του Γ.Σ. Κέρκυρας 2018. Δυο παιδιά που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους και κέρδισαν μετάλλια το 2023 στους αγώνες που πήραν μέρος, δυο από τα πολύ ταλαντούχα παιδιά που αποτελούν το μέλλον του στίβου του νησιού μας στις μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις.

Η Πηγή και ο Τσάβος ανήκουν στον ΓΣ Κέρκυρας 2018, ένα σωματείο που ξεκίνησαν ο Νίκος Μόσχος με τον Κώστα Γκασιάλη και σε μόλις πέντε χρόνια παρουσίας έχουν κάνει φοβερή δουλειά, φέρνοντας τον Σύλλογο ψηλά όχι μόνο στην κατάταξη των ομάδων Πανελλαδικά, αλλά και στη συνείδηση όλων όσων αγαπούν και σέβονται τον αθλητισμό. Άλλωστε η παρουσία και μόνο των Μόσχου-Γκασιάλη ήταν εγγύηση από τότε για το αποτέλεσμα που θα ακολουθούσε, στην πορεία τους πλαισίωσαν άνθρωποι με αγάπη για τον αθλητισμό, για το στίβο και σήμερα έχουμε πολλά παιδιά έτοιμα για μεγάλες διακρίσεις στο εγγύς μέλλον.

 

Η Λουκία Πηγή και ο Δημήτρης Τσάβος στο Καρπενήσι ΦΩΤΟ@Γ.Σ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια