Δευτέρα 30.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρώτη αποχώρηση από Γ΄ Εθνική, αλλαγές στους Ομίλους

Γ ΕΘΝΙΚΗ
29 Αυγούστου 2023 / 15:36
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η ΕΠΟ σωστά προχώρησε σε μια αλλαγή έτσι ώστε να διευκολυνθεί η ΑΕ Μεσολογγίου η οποία θα αγωνιστεί στον 2ο όμιλο (στον οποίο μετέχουν ο Αστέρας Πετριτή και η ΑΕ Λευκίμμης) αντί του 3ου, καθώς η παραίτηση της Βέροιας έφερε ανακατατάξεις.

ΑΘΗΝΑ. Πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής έχουμε την πρώτη αποχώρηση και μάλιστα από ιστορική ομάδα. Η «Βασίλισσα του Βορρά» όπως ονομάζεται, η Βέροια αποσύρθηκε και δεν θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα που ξεκινάει την μεθεπόμενη Κυριακή 10 Σεπτέμβρη. Έτσι οι 72 ομάδες έγιναν 71 και ένας όμιλος θα παίξει με 17 αντί 18 ομάδες.

Η ΕΠΟ σωστά προχώρησε σε μια αλλαγή έτσι ώστε να διευκολυνθεί η ΑΕ Μεσολογγίου η οποία θα αγωνιστεί στον 2ο όμιλο (στον οποίο μετέχουν ο Αστέρας Πετριτή και η ΑΕ Λευκίμμης) αντί του 3ου, καθώς η παραίτηση της Βέροιας έφερε ανακατατάξεις. Η παραπάνω εξέλιξη δημιούργησε αλλαγές σε 1ο, 2ο και 3ο όμιλο! Η αποχώρηση της Βέροιας από τον 1ο όμιλο θα φέρει τον Εορδαϊκό στη θέση της, την θέση του Εορδαϊκου στον 2ο όμιλο θα καλύψει η ομάδα της ΑΕ Μεσολογγίου, η οποία στον αρχικό σχεδιασμό είχε βρεθεί στον 3ο όμιλο, που θα παραμείνει ως έχει, δηλαδή με 17 ομάδες.

Αυτό είναι σωστό γιατί το Μεσολόγγι σε αυτό τον Όμιλο έπρεπε να ταξιδέψει τρεις φορές στη Ρόδο, μια στην Κω και μια στη Σύρο, κάτι που σημαίνει τεράστια έξοδα και ταλαιπωρία, με την αλλαγή που έγινε να είναι η λογική αντιμετώπιση του προβλήματος.

Η ομάδα του Μεσολογγίου, θα ακολουθήσει το πρόγραμμα που είχε ο Εορδαϊκός στην κλήρωση της ΕΠΟ.

 

ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια