Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συναντήσεις Σακοράφα για το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας

Σακοράφα
07 Μαΐου 2023 / 13:45
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Την Δευτέρα 08/05 θα συναντήσει εκπροσώπους σωματείων στίβου του νησιού και την τοπική επιτροπή Κερκύρας του ΣΕΓΑΣ όπου και θα συζητήσει για τα προβλήματα των αθλητικών υποδομών του νησιού

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Γιάνης Βαρουφάκης θα βρεθεί στην Κέρκυρα την Κυριακή 07/05 όπου είναι προγραμματισμένο να δώσει ομιλία  στο Πλακάδο του Αγίου Σπυρίδωνα στις 19:00. Μαζί του, εκτός από τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος θα βρίσκεται και η Σοφία Σακοράφα, Αντιπρόεδρος της Βουλής, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του «ΜΕΡΑ 25- Συμμαχία για τη Ρήξη», αλλά και πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, η οποία θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη, στις 7&8 Μαΐου ώστε να συνομιλήσει με τοπικά στελέχη του κόμματος, αλλά και πολίτες.

Την Δευτέρα 08/05 θα συναντήσει εκπροσώπους σωματείων στίβου του νησιού και την τοπική επιτροπή Κερκύρας του ΣΕΓΑΣ όπου και θα συζητήσει για τα προβλήματα των αθλητικών υποδομών του νησιού γενικά αλλά και του Αθλητικού Κέντρου ειδικότερα, σε μία συνάντηση όπου αν ληφθεί υπόψη η θέση της κ. Σακοράφα στην προεδρία του ΣΕΓΑΣ, αναμένεται να μην είναι απλώς εθιμοτυπική. Σύμφωνα με πληροφορίες θα συζητηθεί η σφράγιση των αθλητικών εγκαταστάσεων (κτίσματα, κερκίδες, γραφεία) και η κατάσταση των χώρων του ΕΑΚ γενικότερα.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.