Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ν. Μόσχος: Μας ενδιαφέρει να βρεθεί λύση στο ΕΑΚΚ

ΕΑΚΚ
02 Μαΐου 2023 / 15:40
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο άνθρωπος που έχει αφιερώσει τη ζωή του στο στίβο, στον αθλητισμό και στην νεολαία και είναι σε καθημερινή βάση μάχιμος για να βοηθήσει όπου χρειαστεί

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο άνθρωπος που έχει αφιερώσει τη ζωή του στο στίβο, στον αθλητισμό και στην νεολαία και είναι σε καθημερινή βάση μάχιμος για να βοηθήσει όπου χρειαστεί, ο κ. Ν. Μόσχος (τεχνικός σύμβουλος της ΤΕ ΣΕΓΑΣ) το πρωί της Δευτέρας στο ΕΑΚΚ στη συγκέντρωση της Αθλητικής Κίνησης Κέρκυρας, προπονητών, αθλητών και γονέων έκανε δηλώσεις για τα αποτελέσματα Κ-18 στα Γιάννενα. Ανέφερε ότι πήγαν καλά, αρκετά παιδιά έπιασαν τα όρια για τους Πανελληνίους αγώνες, ενώ συνεχίζεται και η προσπάθεια και θα έχουν και άλλες δυνατότητες για την επίτευξη των ορίων.
Για την όλη κατάσταση στο ΕΑΚΚ ανέφερε, ότι αν δοθεί η δυνατότητα θα εξελιχθούν περισσότερο τα παιδιά, ότι είναι μαθημένοι από σκληρή δουλειά, έχουν μεθοδικότητα, προγραμματισμό, υπομονή, επιμονή. Το ότι οι κερκυραίοι αθλητές και στο παρελθόν και τώρα διακρίνονται με Πανελλήνιες και διεθνείς επιτυχίες οφείλονται στη σκληρή δουλειά των παιδιών αρχικά και των οικογενειών τους και μετά ορισμένων ανθρώπων με την τρέλα τους, για να μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες στη νεολαία, τον αθλητισμό, στην κοινωνία.
Για τα προβλήματα που υπάρχουν και την απομάκρυνση της ΤΕ ΣΕΓΑΣ από τα γραφεία στο ΕΑΚΚ τόνισε χαρακτηριστικά: «Η αναγνώριση, η εκτίμηση, η αποδοχή στην κοινωνία δεν επιβάλλονται με τρόπους παρασκηνιακούς, αυταρχικούς, να μην πω κάτι άλλο. Επιβάλλονται με τη λογική, με το σχεδιασμό, τον προγραμματισμό, τον σεβασμό κυρίως και τις συνεργασίες. Αν θέλουν αυτές τις αρχές να τις εφαρμόσουμε εμείς είμαστε εδώ. Για το γραφείο, θέλω να πιστεύω ότι ήταν μια επικοινωνιακή, εκρηκτική σχέση με τον κ. Πρόεδρο και αυτό δεν μπορεί να γίνει, δεν μπορείς να πετάς μια Ομοσπονδία με το σκεπτικό που μου είπε ο κ. Πρόεδρος και δεν θέλω να αναφέρω λεπτομέρειες».
Τέλος για το ΕΑΚΚ ανέφερε: «Μας ενδιαφέρει να βρεθεί λύση, απλά πράγματα, να επιδιορθώσουν κάτω από την εξέδρα τα αποδυτήρια, τα οποία δεν έχουν επικίνδυνες φθορές, έχουν φθορές συντήρησης και να δοθεί το στάδιο στη νεολαία, στον αθλητισμό και στην κοινωνία. Αυτά τα πράγματα που επικαλούνται για να σφραγίσουν το γήπεδο ήταν μια παγίδα, που δυστυχώς παγιδεύτηκαν πρώτα αυτοί που το αποφάσισαν και μετά εμείς».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια