Δευτέρα 30.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συγχαρητήρια σε Τηλυκράτη από Αστέρα και ΑΕΛ

Γ ΕΘΝΙΚΗ
25 Απριλίου 2023 / 16:01
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια ομάδα από το Ιόνιο, από τη γειτονική Λευκάδα μπόρεσε να κόψει πρώτη το νήμα στον 5ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, ο Τηλυκράτης Λευκάδας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια ομάδα από το Ιόνιο, από τη γειτονική Λευκάδα μπόρεσε να κόψει πρώτη το νήμα στον 5ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, ο Τηλυκράτης Λευκάδας. Πλέον θα έχει να δώσει αγώνες μπαράζ με τους τέσσερις ακόμη πρωταθλητές των άλλων Ομίλων (Καμπανιακός 1ος – Κοζάνη 2ος – Αιολικός ή Πανιώνιος ή Ρόδος 4ος – Μαρκό ή Γιούχτας 5ος) και τέσσερις από αυτές τις ομάδες θα μπορέσουν να κερδίσουν την άνοδο στην Super League II.

Οι ομάδες του νησιού μας οι οποίες αντιμετώπισαν τον Τηλυκράτη στον ίδιο Όμιλο, αμέσως μετά την ουσιαστική του ανακήρυξη σαν πρωταθλητή, έστειλαν συγχαρητήρια μηνύματα, σε μια ομάδα η οποία αν τα καταφέρει θα είναι η μοναδική επαγγελματική ομάδα από τα Ιόνιο νησιά.
 
Τα συγχαρητήρια της ΑΕΛ
Η Διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης συγχαίρει θερμά τον Τηλυκράτη Λευκάδος για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας και εύχεται καλή επιτυχία στους επερχόμενους αγώνες για την άνοδο στη Superleague 2!
Επίσης θα πρέπει να ευχαριστήσουμε και τους ανθρώπους της ομάδας για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η αποστολή της ομάδας μας κατά τον χθεσινό αγώνα.
 
Τα συγχαρητήρια του Αστέρα
Ο Αστέρας συγχαίρει την ομάδα του Τηλυκρατη Λευκάδας για τη δίκαιη κατάκτηση της πρώτης θέσης του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου στην Superleague II.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια