Δευτέρα 30.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μόνο νίκη βλέπει ο Αστέρας, δύσκολη έξοδος στη Λευκάδα η ΑΕΛ

Γ ΕΘΝΙΚΗ
21 Απριλίου 2023 / 17:14
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δυο αγώνες έμειναν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, με τις ομάδες του νησιού μας μαθηματικά να μην έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους, ουσιαστικά όμως να είναι με ενάμιση πόδι και τη νέα σεζόν στη Γ΄ Εθνική.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δυο αγώνες έμειναν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, με τις ομάδες του νησιού μας μαθηματικά να μην έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους, ουσιαστικά όμως να είναι με ενάμιση πόδι και τη νέα σεζόν στη Γ΄ Εθνική.
Το αγκάθι της 9ης θέσης που υπό προϋποθέσεις μπορεί αν υποβιβάσει μια ομάδα θέλουν να αποφύγουν και με βάση το πρόγραμμα που έχουν δεν είναι δύσκολο. Και αυτό γιατί η χειρότερη ομάδα από αυτές που θα τερματίσουν στην 9η θέση από 2ο, 3ο, 4ο, 5ο θα υποβιβαστεί.
 Ο Αστέρας Πετριτή χρειάζεται μια νίκη και μπορεί να την πετύχει την Κυριακή κόντρα στον υποβιβασμένο Παναγρινιακό (τον κέρδισε 2-1 και στον α΄ γύρο), στο ματς που θα γίνει στο γήπεδο της ΕΠΣΚ. Αν συνδυαστεί δε με ήττα της Ζακύνθου και μαθηματικά μένει κατηγορία. Διαιτητές ορίστηκαν από την Πρέβεζα και είναι οι Γ. Φίτσας, Γ. Κέφης και Αλ. Ζιώγας.
Η ΑΕ Λευκίμμης παίζει εκτός έδρας με τον πρωτοπόρο Τηλυκράτη ο οποίος με νίκη αναδεικνύεται πρωταθλητής και έχει ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή. Η «Βασίλισσα του Νότου» αν χάσει στη Λευκάδα και παράλληλα χάσει και η Ζάκυνθος από ΑΟ Υπάτου, είναι καλύτερη σε ισοβαθμία, από την Κυριακή κλειδώνει την παραμονή, σε καμιά περίπτωση δεν πέφτει στην 9η θέση. Στο απίθανο να κερδίσει η Ζάκυνθος τον ΑΟ Υπάτου, έχει τελευταίο ματς εντός έδρας με Βύζαντα και μπορεί να πετύχει τότε το στόχο της. Διαιτητές ορίστηκαν από την Αχαΐα και είναι οι Χ. Πετρόπουλος, Δ. Γαλάνης και Αγ. Κάρρας
Πρόγραμμα (25η αγωνιστική)
Κυριακή 23 Απριλίου ώρα 16:00
Α.Ο. Υπάτου – Ζάκυνθος
Απόλλων Πάργας – Π.Ο. Φήκης
Α.Ο. Χαλκίδα – Πανελευσινιακός
Τηλυκράτης – Α.Ε. Λευκίμμης
Αστέρας Πετριτή – Παναγρινιακός
Βύζας – Ναυπακτιακός Αστέρας
Α.Ο. Τρίκαλα – Διγενής Νεοχωρίου
Βαθμολογία
Τηλυκράτης                       56
…………………………………………
ΑΟ Υπάτου                         52
Πανελευσινιακός            51
ΠΟ Φήκης                           40
ΑΟ Τρίκαλα                        39
ΑΕ Λευκίμμης                    36
Βύζας Μεγάρων               36
Αστέρας Πετριτή             35
…………………………………………
Ζάκυνθος                            33
…………………………………………
Απόλλων Πάργας            23
Παναγρινιακός                                 22
Διγενής Νεοχωρίου        18
ΑΟ Χαλκίς                           14          
Ναύπακτος                        06

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια