Δευτέρα 30.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Καίγονται για τρίποντο ΑΕ Λευκίμμης και Αστέρας Πετριτή

Γ ΕΘΝΙΚΗ
11 Απριλίου 2023 / 16:26
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Μ. Τετάρτη στην οποία θα διεξαχθεί η 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, θα είναι των Παθών ή της Ανάστασης για τις ομάδες του νησιού μας που δίνουν τη μάχη τους στην Γ΄ Εθνική;

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Μ. Τετάρτη στην οποία θα διεξαχθεί η 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, θα είναι των Παθών ή της Ανάστασης για τις ομάδες του νησιού μας που δίνουν τη μάχη τους στην Γ΄ Εθνική; Τρία ματς έμειναν και για να κλειδώσουν την παραμονή τους αποφεύγοντας και την 9η θέση όπου με προϋποθέσεις οδηγεί στον υποβιβασμό, χρειάζονται δυο νίκες η κάθε μία.
Έτσι στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής έχοντας αντιπάλους που έχουν αποχαιρετήσει την κατηγορία, δεν υπάρχει ούτε καν σκέψη για κάτι λιγότερο από τους τρεις βαθμούς. Στη Λευκίμμη η ΑΕΛ λόγω έδρας έχει ευκολότερο έργο κόντρα στον Απόλλωνα Πάργας και με τον κόσμο στο πλευρό της θα τα καταφέρει. Στον α΄γύρο ο Απόλλωνας είχε νικήσει 2-0 την ΑΕΛ.
Ο Αστέρας Πετριτή πάει στα Τρίκαλα να αντιμετωπίσει τον Διγενή Νεοχωρίου, μια καλή ομάδα, οφείλει όμως να κερδίσει αν θέλει να παίξει για 2η συνεχόμενη χρονιά στην Γ΄ Εθνική. Δύσκολο το έργο του, αλλά μπορεί να τα καταφέρει. Στον α΄γύρο είχε νικήσει 2-1 τον αντίπαλό του.
 
Πρόγραμμα (24η αγωνιστική)
Μ. Τετάρτη 12.4.2023 ώρα 16:00
Π.Ο. Φήκης – Α.Ο. Υπάτου
Πανελευσινιακός – Ζάκυνθος
Α.Ε. Λευκίμμης – Απόλλων Πάργας
Παναγρινιακός – ΑΟ Χαλκίδα
Ναυπακτιακός Αστέρας – Τηλυκράτης
15:30 Διγενής Νεοχωρίου – Αστέρας Πετριτή
Βύζας Μεγάρων – Α.Ο. Τρίκαλα
 
Βαθμολογία
Τηλυκράτης                       53
…………………………………………
Πανελευσινιακός            50
ΑΟ Υπάτου                         49
ΠΟ Φήκης                           40
ΑΟ Τρίκαλα                        39
ΑΕ Λευκίμμης                    33
Ζάκυνθος                            33
Αστέρας Πετριτή             32
…………………………………………
Βύζας Μεγάρων               32
…………………………………………
Απόλλων Πάργας            23
Παναγρινιακός                                 22
Διγενής Νεοχωρίου        18
ΑΟ Χαλκίς                           14
Ναύπακτος                        06

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια