Δευτέρα 30.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κλήρωση για Θιναλιακό 5/4/2023 των μπαράζ ανόδου σε Γ’ Εθνική

Γ ΕΘΝΙΚΗ
04 Απριλίου 2023 / 18:06
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Θιναλιακός είναι ο πρωταθλητής Κέρκυρας για το 2023 και η ομάδα η οποία θα μας εκπροσωπήσει στα μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Θιναλιακός είναι ο πρωταθλητής Κέρκυρας για το 2023 και η ομάδα η οποία θα μας εκπροσωπήσει στα μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική. Ως γνωστόν για την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία, χρειάζεται να δώσει αγώνες με τις πρωταθλήτριες ομάδες έξι ακόμη ΕΠΣ και από τις επτά ομάδες που θα είναι στον Όμιλο οι τρεις πρώτες θα κερδίσουν το εισιτήριο για την Γ΄ Εθνική. Πέρσι ο Αστέρας Πετριτή κατάφερε να το πετύχει και μάλιστα τερματίζοντας πρώτος στον Όμιλο.
Οι αντίπαλοι του Θιναλιακού, θα είναι οι πρωταθλήτριες των Ενώσεων Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Πρέβεζας/Λευκάδας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων και Καστοριάς. Θα ασχοληθούμε σε άλλο άρθρο μας με τις ομάδες αυτές. Η ΕΠΟ ενημέρωσε ότι την Τετάρτη (5/4) θα γίνουν οι κληρώσεις για τα μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική, μαζί και με αυτά της Super League 2. Να τονίσουμε ότι επειδή δεν έχουν ολοκληρωθεί τα πρωταθλήματα, στην κλήρωση θα μπουν οι ΕΠΣ κάθε Ομίλου και ο Θιναλιακός θα γνωρίζει τους αντιπάλους με την ανάδειξή τους ως πρωταθλητές.
 
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τις πρωταθλήτριες ΕΠΣ

«Οι κληρώσεις για τα play off προβιβασμού από τα πρωταθλήματα των Ε.Π.Σ. στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, θα διενεργηθούν την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023 και ώρα 11:00 στο ξενοδοχείο "Athens Marriott, Αίθουσα Aegean" (Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 385, Αθήνα 175 64).
Στο ειδικό πρωτάθλημα Πρωταθλητριών Ε.Π.Σ. για τον προβιβασμό στη Γ' Εθνική θα συμμετάσχουν οι πενήντα τρεις (53) Πρωταθλήτριες ομάδες των Ε.Π.Σ. και οι τρεις (3) Δευτεραθλήτριες Ομάδες των ιδρυτριών Ενώσεων, δηλαδή συνολικά πενήντα έξι (56) Ομάδες. Θα συγκροτηθούν 8 όμιλοι των 7 ομάδων έκαστος, από τους οποίους θα προβιβασθούν οι τρεις (3) πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογικής κατάταξης από κάθε όμιλο.
Το πρωτάθλημα των Πρωταθλητριών Ομάδων των Ε.Π.Σ. θα διεξαχθεί σε ένα γύρο 7 αγωνιστικών (3 αγώνες εντός, 3 αγώνες εκτός + 1 ρεπό). Συνολικά θα προβιβασθούν από το εν λόγω πρωτάθλημα στην Γ΄ Εθνική κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024, είκοσι τέσσερις (24) ομάδες.
Τις κληρώσεις θα πραγματοποίησουν οι προπονητές κ. Νίκος Κούστας και κ. Σωτήρης Τζουμερκιώτης και την παρουσίαση της εκδήλωσης έχει αναλάβει η δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.
Οι κληρώσεις θα μεταδοθούν σε Live Streaming από το site της Ε.Π.Ο».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια