Δευτέρα 30.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δύσκολη αγωνιστική για ΑΕ Λευκίμμης και Αστέρα Πετριτή

Γ ΕΘΝΙΚΗ
31 Μαρτίου 2023 / 17:14
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής θα είναι δύσκολη για τις ομάδες μας αφού αντιμετωπίζουν τις δυο κορυφαίες ομάδες του Ομίλου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής θα είναι δύσκολη για τις ομάδες μας αφού αντιμετωπίζουν τις δυο κορυφαίες ομάδες του Ομίλου. Βαθμολογικά τόσο για την ΑΕ Λευκίμμης όσο και για τον Αστέρα Πετριτή οι βαθμοί τους ενδιαφέρουν αφού μαθηματικά όλα παίζονται για την παραμονή τους, έστω και αν έχουν μια καλή απόσταση από τη ζώνη υποβιβασμού και βατό πρόγραμμα τις τελευταίες αγωνιστικές.

Η ΑΕ Λευκίμμης παίζει με τον ΑΟ Υπάτου (Βοιωτίας) εντός έδρας και έχει δείξει ότι είναι ικανή και δυνατή να κερδίσει κάθε ομάδα. Σίγουρα ο αντίπαλος θα έλθει μόνο για τη νίκη, αφού σε αντίθετη περίπτωση θα απομακρυνθεί από τον στόχο της ανόδου που έχει θέσει και δεν θέλει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να μείνει 2ος.

Δύσκολο ματς και για τις δυο ομάδες, η ΑΕΛ με τον κόσμο δίπλα της μπορεί να πάρει το τρίποντο, που σε συνδυασμό αποτελεσμάτων θα κλειδώσει την παραμονή της. Στον αγώνα αυτό ορίστηκε διαιτητής ο Δ. Χατζηπαναγιώτου από την ΕΠΣ Ηπείρου (Γιάννενα) με βοηθούς από την ίδια Ένωση τους Τσαντά και Ευαγγέλου.

Πολύ πιο δύσκολο έργο έχει ο Αστέρας Πετριτή, αφού πάει στη Λευκάδα να αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο (και λογικά καλύτερη ομάδα του Ομίλου) Τηλυκράτη.

Μπορεί όλα να δείχνουν εξαιρετικά δύσκολα, αλλά θα το παλέψει το ματς η κερκυραϊκή ομάδα, χρειάζεται βαθμούς, αφού μπορεί να απέχει από τη ζώνη υποβιβασμού, αλλά θέλει να αποφύγει και την 9η θέση που υπό προϋποθέσεις μπορεί να οδηγήσει σε υποβιβασμό. Στον αγώνα αυτό ορίστηκε διαιτητής η Ειρ. Πίγγιου από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας με βοηθούς από την ΕΠΣ Άρτας τους Νούσια και Αθανασίου.
 
Πρόγραμμα (22η αγωνιστική)
Κυριακή 2.4.2023 ώρα 16:00
Α.Ε. Λευκίμμης – Α.Ο. Υπάτου
Παναγρινιακός – Πανελευσινιακός
Ναυπακτιακός Αστέρας – Π.Ο. Φήκης
Διγενής Νεοχωρίου – Ζάκυνθος
Α.Ο. Τρίκαλα – Απόλλων Πάργας
Βύζας Μεγάρων – Α.Ο. Χαλκίδα
Τηλυκράτης– Αστέρας Πετριτή
 
Βαθμολογία
Τηλυκράτης                       47
…………………………………………
ΑΟ Υπάτου                         46
Πανελευσινιακός            44
ΠΟ Φήκης                           37
ΑΟ Τρίκαλα                        36
ΑΕ Λευκίμμης                    33
Βύζας Μεγάρων               29
Αστέρας Πετριτή             29
…………………………………………
Ζάκυνθος                            27
…………………………………………
Παναγρινιακός                                 22
Απόλλων Πάργας            20
Διγενής Νεοχωρίου        15
ΑΟ Χαλκίς                           14
Ναύπακτος                        06
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια