Τρίτη 01.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Αστέρας με ΠΟ Φήκης, με ΑΟ Τρίκαλα εκτός η ΑΕ Λευκίμμης

Γ ΕΘΝΙΚΗ
17 Μαρτίου 2023 / 17:31
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πλησιάζουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και κάθε βαθμός πλέον είναι πολύτιμος για τις ομάδες του νησιού μας, που έχουν βέβαια μια βαθμολογική απόσταση από τη ζώνη υποβιβασμού, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πλησιάζουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και κάθε βαθμός πλέον είναι πολύτιμος για τις ομάδες του νησιού μας, που έχουν βέβαια μια βαθμολογική απόσταση από τη ζώνη υποβιβασμού, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί. Παράλληλα αν κανείς σκεφτεί τη χαλάρωση ομάδων που δεν έχουν κίνητρο βαθμολογικό, θα πρέπει να μην εφησυχάσει.
Την Κυριακή οι αντίπαλοι των ομάδων μας είναι πολύ δύσκολη και από το Νομό Τρικάλων. Η ΑΕΛ εκτός έδρας θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα η οποία θα διεκδικήσει ως το τέλος τον τίτλο και θα θέλει πάση θυσία να κερδίσει, με την κερκυραϊκή ομάδα να έχει τις αντιρρήσεις της. Στο ματς αυτό διαιτητής θα είναι ο Επ. Κολορίζος (ΕΠΣ Φθιώτιδας) και βοηθοί οι Σπ. Μπύρος, Ι. Σελελής (ΕΠΣ Ευρυτανίας). Το ματς θα ξεκινήσει στις 14:30.
Στο γήπεδο της ΕΠΣΚ ο Αστέρας Πετριτή θα αντιμετωπίσει τον ΠΟ Φήκης, μια πολύ δυνατή ομάδα, αλλά έχει τη θέληση και την πίστη ότι οι τρεις βαθμοί θα μείνουν στην Κέρκυρα. Με τρίποντο στο ματς αυτό ο Αστέρας κατά 80% θα κλειδώσει την παραμονή του. Διαιτητές θα είναι οι Π. Τσιώρης,Οδ. Νούσιας, Αγ. Αθανασίου (ΕΠΣ Άρτας), ενώ το ματς θα ξεκινήσει στις 1μ.μ.
 
Πρόγραμμα (20η αγωνιστική)
Κυριακή 19.3.2023 ώρα 15:00
Ναυπακτιακός Αστέρας – Α.Ο. Υπάτου
Διγενής Νεοχωρίου – Παναγρινιακός
Α.Ο. Τρίκαλα – ΑΕ Λευκίμμης    14:30
Βύζας Μεγάρων – Πανελευσινιακός
Αστέρας Πετριτή – Π.Ο. Φήκης 13:00
Τηλυκράτης – Ζάκυνθος                               13:00
Χαλκίδα – Απόλλων Πάργας      12:00
 
Βαθμολογία (19 αγώνες)
Τηλυκράτης                       41
…………………………………………
ΑΟ Υπάτου                         40
Πανελευσινιακός            38
ΑΟ Τρίκαλα                        36
ΠΟ Φήκης                           31
Βύζας Μεγάρων               28
Αστέρας Πετριτή             28
ΑΕ Λευκίμμης                    27
Ζάκυνθος                            26
…………………………………………
Απόλλων Πάργας            19
Παναγρινιακός                                 19
Διγενής Νεοχωρίου        15
ΑΟ Χαλκίς                           11
Ναύπακτος                        06

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια