Τρίτη 01.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δεσπόζει το τοπικό ντέρμπι ΑΕ Λευκίμμης – Αστέρας Πετριτή

Γ ΕΘΝΙΚΗ
14 Μαρτίου 2023 / 17:31
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εμβόλιμη αγωνιστική την 19η του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής όρισε η ΕΠΟ για Τετάρτη 15/3 στην οποία περιλαμβάνεται και το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕ Λευκίμμης και Αστέρα Πετριτή.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εμβόλιμη αγωνιστική την 19η του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής όρισε η ΕΠΟ για Τετάρτη 15/3 στην οποία περιλαμβάνεται και το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕ Λευκίμμης και Αστέρα Πετριτή. Μια καθοριστική αγωνιστική για τις ομάδες του νησιού μας, που βαθμολογικά κυνηγάνε βαθμούς για να κλειδώσουν την παραμονή τους στην κατηγορία.
Το παιγνίδι που θα ξεκινήσει στις 3μ.μ. έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον σε όλο το ποδοσφαιρικό νησί, αναμένεται πολύ κόσμος να βρεθεί στο γήπεδο να στηρίξει τις δυο ομάδες, με τους φίλους των φιλοξενούμενων όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Αστέρα… «η είσοδος στο ματς της Τετάρτης απέναντι στην ΑΕ Λευκίμμης για τους φιλάθλους του Αστέρα θα πραγματοποιηθεί μόνο από το νότιο τμήμα του γηπέδου, όπου και θα φιλοξενηθούν. Στηρίζουμε την ομάδα μας με τη φωνή μας!».
Πάντα η γηπεδούχος ομάδας έχει προβάδισμα νίκης, αλλά σε ένα ντέρμπι δυο γειτονικών ομάδων όλα είναι ανοικτά. Σίγουρα η ΑΕΛ θέλει περισσότερο το τρίποντο, αφού είναι κάτω από τον Αστέρα βαθμολογικά, αλλά μέσα στο γήπεδο θα δοθούν απαντήσεις. Να σημειώσουμε ότι στον α΄ γύρο η ομάδα του Πετριτή είχε νικήσει με ένα γκολ του Γραμμένου δέκα λεπτά πριν το τέλος του ματς.
Στον αγώνα αυτό η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε διαιτητή τον Γ. Φίτσα από την ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας και βοηθούς από την ίδια ΕΠΣ τους Γρ. Κέφη και Αλ. Ζιώγα.
 
Πρόγραμμα (19η αγωνιστική)
Τετάρτη 15/3/2023 ώρα 15:00
Α.Ο. Υπάτου – Διγενής Νεοχωρίου
Ναυπακτιακός Αστέρας – Α.Ο. Τρίκαλα
Παναγρινιακός – Βύζας Μεγάρων
Α.Ε. Λευκίμμης – Αστέρας Πετριτή
Πανελευσινιακός – Τηλυκράτης
Π.Ο. Φήκης – Α.Ο. Χαλκίδα
Ζάκυνθος – Απόλλων Πάργας
 
Βαθμολογία (18 αγώνες)
Τηλυκράτης                       40
…………………………………………
ΑΟ Υπάτου                         37
Πανελευσινιακός            37
ΑΟ Τρίκαλα                        33
Βύζας Μεγάρων               28
ΠΟ Φήκης                           28
Αστέρας Πετριτή             27
ΑΕ Λευκίμμης                    26
Ζάκυνθος                            23
…………………………………………
Απόλλων Πάργας            19
Παναγρινιακός                                 16
Διγενής Νεοχωρίου        15
ΑΟ Χαλκίς                           11
Ναύπακτος                        06

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια