Τρίτη 01.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δύσκολοι αντίπαλοι, ο Αστέρας με ΑΟ Υπάτου, η ΑΕΛ στην Ελευσίνα

Γ ΕΘΝΙΚΗ
24 Φεβρουαρίου 2023 / 16:43
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής θα διεξαχθεί την Κυριακή με τις ομάδες του νησιού μας να αντιμετωπίζουν δύσκολους αντιπάλους.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής θα διεξαχθεί την Κυριακή με τις ομάδες του νησιού μας να αντιμετωπίζουν δύσκολους αντιπάλους. Βέβαια τόσο η ΑΕΛ όσο και ο Αστέρας έχουν καταφέρει βαθμολογικά να είναι 7 βαθμούς μακριά από τη ζώνη υποβιβασμού, μετά και την ολοκλήρωση των εξ αναβολής αγώνων. Όπως είναι γνωστό την Τετάρτη (22/2) είχαμε Α.Ο. Υπάτου – Απόλλων Πάργας 2-1 και Πανελευσινιακός – Α.Ο. Χαλκίς 5-1 σε αναβληθέντες αγώνες με αποτέλεσμα οι νικήτριες ομάδες να είναι σε τροχιά τίτλου, ενώ οι ηττημένες αντίστροφα σε τροχιά υποβιβασμού.
Την αυλαία της 16ης αγωνιστικής ανοίγει το ματς Πανελευσινιακού-ΑΕ Λευκίμμης που θα ξεκινήσει στις 12:00, με τους γηπεδούχους να έχουν μόνο στόχο την άνοδο και να καίγονται για τη νίκη, αλλά και τη «Βασίλισσα του Νότου» να πηγαίνει αποφασισμένη να πάρει θετικό αποτέλεσμα και όλα είναι ανοικτά. Η ΚΕΔ/ΕΠΟ για το ματς αυτό όρισε διαιτητές από την ΕΠΣ Μεσσηνίας και είναι οι Α. Τσαμούρης, Η. Μπουρίκας. Χ. Καραμπέτσος.
Ο Αστέρας που έχει κάνει εντυπωσιακή πορεία τους μέσα στο 2023, θέλει να συνεχίσει το σερί του, να πάρει τη νίκη κόντρα στον ΑΟ Υπάτου από τη Βοιωτία, μια ομάδα που είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. η νίκη επί της Ελευσίνας πριν 10 μέρες είναι οδηγός για την ομάδα του Πετριτή ώστε να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς και μπορεί να το κάνει.  Διαιτητές θα είναι από την ΕΠΣ Ηπείρου (Γιάννενα) οι Ν. Μαγγιώρος, Γ. Παπαλαζάρου και Αρ. Πασσιάς.
 
Πρόγραμμα (16η αγωνιστική)
Κυριακή 16.2.2023 ώρα 15:00
Αστέρας Πετριτή – Α.Ο. Υπάτου
Τηλυκράτης – Βύζας Μεγάρων
Α.Ο. Χαλκίδα – Α.Ο. Τρίκαλα
Απόλλων Πάργας – Διγενής Νεοχωρίου
Ζάκυνθος – Ναυπακτιακός Αστέρας
Π.Ο. Φήκης – Παναγρινιακός
12:00 Πανελευσινιακός – Α.Ε. Λευκίμμης
 
Βαθμολογία (15 αγώνες) 
Τηλυκράτης                       31
…………………………………………
ΑΟ Υπάτου                         31
Πανελευσινιακός            28
Βύζας Μεγάρων               25
Αστέρας Πετριτή             24
ΑΕ Λευκίμμης                    24
ΑΟ Τρίκαλα                        24
ΠΟ Φήκης                           22
Ζάκυνθος                            19
…………………………………………
Απόλλων Πάργας            17
Παναγρινιακός                                 15
Διγενής Νεοχωρίου        14
ΑΟ Χαλκίς                           10
Ναύπακτος                        03
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια