Σάββατο 19.04.2025 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην κορυφή ο Πότσης, άσφαιρος ο Τσεβανέδης

Γ ΕΘΝΙΚΗ
07 Δεκεμβρίου 2022 / 15:21
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΑΕΛ έχει καταφέρει ως τώρα να σκοράρει οκτώ φορές στο πρωτάθλημα, ενώ ο Αστέρας Πετριτή μόλις τρεις, μετά από τέσσερις αγώνες.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΑΕΛ έχει καταφέρει ως τώρα να σκοράρει οκτώ φορές στο πρωτάθλημα, ενώ ο Αστέρας Πετριτή μόλις τρεις, μετά από τέσσερις αγώνες. Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε το όνομα του Βαγγέλη Τσεβανέδη του σπουδαίου σκόρερ της ΑΕ Λευκίμμης στους πίνακες, αλλά φέτος μετά από τέσσερις αγώνες δεν έχει σκοράρει. Αυτά τα έχει το ποδόσφαιρο, με τον εμβληματικό αρχηγό της ΑΕΛ να μην έχει βρει δίχτυα, είναι θέμα χρόνου να «πάρει μπρος», ενώ ο Θωμάς Πότσης τρεις φορές έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των αντιπάλων και είναι στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής μαζί με τους Κουσκουνά (ΑΟ Τρίκαλα), Ν. Σκόνδρας (ΠΟ Φήκης).

Ο 22χρονος επιθετικός που αποκτήθηκε φέτος από την ΑΕΛ, έδειξε από την αρχή ότι είναι μια ξεχωριστή μεταγραφή για την ομάδα, η οποία έκανε διάνα στην επιλογή του. Στον πίνακα υπάρχουν ακόμη ο Χρ. Γαστεράτος (αρχηγός φέτος και σταθερή αξία για την ΑΕΛ) και ο Βέρμπης, ένα πολύ έμπειρος και χαρισματικός σκόρερ. Να σημειώσουμε ότι και ο Χατζηστάμου της ΑΕΛ, με ένα γκολ είναι στον πίνακα, όπως και τρεις ποδοσφαιριστές του Πετριτή  οι Σούκερας, Μαρκόν, Γραμμένος.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.