Τρίτη 01.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η ΑΕΛ με Παναγρινιακό δύσκολη έξοδος στη Χαλκίδα του Αστέρα

Γ ΕΘΝΙΚΗ
18 Nov 2022 / 15:47
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα γίνει την Κυριακή με τις ομάδες του νησιού μας, μετά τις ισοπαλίες της πρεμιέρας, να κυνηγάνε την νίκη, όπως θα κάνουν σε κάθε ματς στη δύσκολη φέτος Γ΄ Εθνική.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα γίνει την Κυριακή με τις ομάδες του νησιού μας, μετά τις ισοπαλίες της πρεμιέρας, να κυνηγάνε την νίκη, όπως θα κάνουν σε κάθε ματς στη δύσκολη φέτος Γ΄ Εθνική. Η ΑΕ Λευκίμμης θα παίξει στο γήπεδό της έχοντας δίπλα τον κόσμο της και σίγουρα οι πιθανότητες για νίκη κόντρα στον Παναγρινιακό είναι με το μέρος της. Βέβαια αν δεν παίξεις καλά και δεν δώσεις τη μάχη ως το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι, τίποτα δεν είναι εύκολο. Η πείρα της ΑΕΛ και η ποιότητά της σίγουρα θα παίξουν το ρόλο τους. Η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε διαιτητή τον Ι. Τζόβα από την ΕΠΣ Ηπείρου (Γιάννενα) και βοηθούς από την ίδια Ένωση τους Θ. Γκέλη, Ο. Ευαγγέλου. Να σημειώσουμε ότι οι δυο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες (σεζόν 2020-21) στη Λευκίμμη την προτελευταία αγωνιστική, τότε το ματς τελείωσε 0-0 και η ομάδα του Αγρινίου με αυτό το βαθμό εξασφάλισε την παραμονή της.

Από την άλλη ο Αστέρας Πετριτή έχει πολύ δύσκολη έξοδο πηγαίνοντας στην Εύβοια για να αντιμετωπίσει την Χαλκίδα. Βέβαια είναι μια ομάδα η οποία και αυτή φέτος ανέβηκε μέσω μπαράζ από το τοπικό, αλλά έχει τεράστια ιστορία και εκπροσωπεί την πρωτεύουσα νομού. Διαιτητής θα είναι ο Γ. Σπήλιος από την ΕΠΣ Κορινθίας με βοηθούς τους  Α. Κωστάκη και Ι. Κουλοχέρη από την ΕΠΣ Ανατ. Αττικής. 

     

Πρόγραμμα  (2η αγωνιστική)

Κυριακή 20/11/2022 ώρα 15.00

Τηλυκράτης– ΑΟ Υπάτου

ΑΟ Χαλκίς – Αστέρας Πετριτή 13.00

Απόλλων Πάργας – Βύζας Μεγάρων

ΑΠΣ Ζακύνθου – ΑΟ Τρίκαλα

ΠΟ Φήκης – Διγενής Νεοχωρίου

Πανελευσινιακός – Ναυπακτιακός Αστέρας

ΑΕ Λευκίμμης  – Παναγρινιακός

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια