Δευτέρα 06.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΕΟΚ

ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΣΚΑΒΔΕ
31 Αυγούστου 2022 / 15:57
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η αλλαγή του αθλητικού νόμου που έχει σαν αποτέλεσμα την εγγραφή στα μητρώα της ΓΓΑ ομάδων, προπονητών, διαιτητών,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η αλλαγή του αθλητικού νόμου που έχει σαν αποτέλεσμα την εγγραφή στα μητρώα της ΓΓΑ ομάδων, προπονητών, διαιτητών, παραγόντων αλλά και αθλητών αθλητριών, έχει φέρει μια νέα κατάσταση, η ψηφιακή εποχή που βρισκόμαστε το απαιτεί. Έτσι και οι Ομοσπονδίες προσπαθούν να εναρμονιστούν, παράλληλα δε με περισσότερη ευκολία να διεκπεραιώνουν καταστάσεις σε λίγα λεπτά, αυτές που άλλοτε η γραφειοκρατία τις καθυστερούσε μέρες. Η ΕΣΚΑΒΔΕ στην οποία συμμετέχουν τα κερκυραϊκά σωματεία μπάσκετ, ενημέρωσε ότι όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες πρέπει να εγγραφούν στην ψηφιακή πλατφόρμα της Ομοσπονδίας (Ε.Ο.Κ.) και αυτό πρέπει άμεσα να το πράξουν και οι ομάδες του νησιού μας, για να μπορούν πέραν των άλλων να προχωρήσουν σε μεταγραφές, αποδεσμεύσεις κλπ.   

 

Η ανακοίνωση της ΕΣΚΑΒΔΕ

«Ενημερώνουμε τα σωματεία-μέλη μας ότι όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες της δύναμης τους οι οποίοι κατέχουν δελτίο πρέπει να κάνουν εγγραφή στη ψηφιακή πλατφόρμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Τονίζουμε ότι  η εγγραφή είναι υποχρεωτική για όλους τους αθλητές και αθλήτριες και γίνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://apps.basket.gr/login/.

Οδηγίες χρήσης της πλατφόρμας αναλυτικά στο link:  https://apps.basket.gr/documentation/.  Η ταυτοποίηση για τους ενήλικες γίνετε με τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet, για δε τους ανήλικους αθλητές η ταυτοποίηση θα γίνει από τον κηδεμόνα που έχει την γονική μέριμνα.

Παρακαλούμε οι εγγραφές να γίνει το συντομότερο δυνατό. Αθλητές που θέλουν να μεταγραφούν ή να αποδεσμευτούν ακολουθούν την ίδια διαδικασία προκειμένου να μπορέσουν στη συνέχεια να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή τους».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια