Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με ΠΑΟ Κουτσελίου στα Γιάννενα, κληρώθηκε ο Αστέρας

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ
22 Αυγούστου 2022 / 16:18
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Έγινε η κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδος την Παρασκευή 19/8, με τον εκπρόσωπο της ΕΠΣΚ, Αστέρα Πετριτή να αγωνίζεται για την 1η φάση στα Γιάννενα

ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Έγινε η κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδος την Παρασκευή 19/8, με τον εκπρόσωπο της ΕΠΣΚ, Αστέρα Πετριτή να αγωνίζεται για την 1η φάση στα Γιάννενα με αντίπαλο το ΠΑΟ Κουτσελίου, σε ένα ματς που θα γίνει στις 31/8/2022. Στη φάση αυτή ο Αστέρας παίζει στον 2ο Όμιλο με κυπελλούχους ομάδες που επιλέχθηκαν με γεωγραφικά κριτήρια (Κέρκυρα, Ήπειρος, Δυτική Μακεδονία, Θεσσαλία). Έτσι στην κλήρωση του Ομίλου τα άλλα ζευγάρια είναι:

 Ελασσόνα-Ατρόμητος Παλαμά

Βατανιακός-ΑΟ Υπάτου

ΠΟ Φήκης-Πύρασος Νέας Αγχιάλου

ΑΕ Ποντίων Κοζάνης-Αναγέννηση Άρτας

ΑΕ Νέας Σελεύκειας-Αστέρας Σταυρού

Ο Αστέρας Πετριτή είναι στην 4η εβδομάδα προετοιμασίας και προσπαθεί να τρέξει όλα τα θέματα που υπάρχουν, αρχικά με την ενίσχυση του ρόστερ, αφού έχει κάνει κάποιες μεταγραφικές κινήσεις, νεαρών κυρίως αθλητών. Στα πλαίσια αυτά φρόντισε να αποκτήσει τον 22χρονο μέσο Στ. Κορακιανίτη, ο οποίος παρά την νεαρή του ηλικία, ε΄χει αγωνιστέι σε πέντε διαφορετικές ομάδες, όπως ενημέρωσε η διοίκηση.

Η ανακοίνωση για Κορακιανίτη

«Ο Αστέρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Στέφανο Κορακιανίτη. Ο 22χρονος μέσος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Πανιώνιο, στον Απόλλων Ερέτριας, στον Πανθηραϊκό, στον ΑΟ Καραβά και πέρυσι αγωνιζόταν στην Mont-Royal Outremont  του Καναδά. Του ευχόμαστε μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες!».

Όμως ιδιαίτερα σημαντικό για την ομάδα του Αστέρα είναι ότι μπόρεσε να δώσει όλα τα εισιτήρια διαρκείας που κυκλοφόρησε και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την ενίσχυση την οικονομική της ομάδας, ενώ περιμένει και την ηθική όταν θα αγωνίζεται εντός έδρας. Το να εξαντλήσεις τα εισιτήρια είναι δείγμα και της δίψας του κόσμου για την ομάδα, αλλά και της καλής λειτουργίας του Δ.Σ. που οργανωτικά δείχνει μεγάλη ωριμότητα.

Η ανακοίνωση για διαρκείας

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την εξάντληση την καρτών διάρκειας του Αστέρα για τη σεζόν 2022-2023. Ευχαριστούμε θερμά όλο το νησί της Κέρκυρας για το πρωτοφανές ενδιαφέρον. Σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσουν εκ νέου οι κάρτες!

Είμαστε όλοι Αστέρας!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια