Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χωρίς διάκριση η Κέρκυρα στο Πανελλήνιο Κ20

ΣΤΙΒΟΣ
11 Ιουλίου 2022 / 15:47
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΣΕΡΡΕΣ. Χωρίς μετάλλιο έμεινε η Κέρκυρα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20 που έγινε το Σαββατοκύριακο στις Σέρρες.

ΣΕΡΡΕΣ. Χωρίς μετάλλιο έμεινε η Κέρκυρα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20 που έγινε το Σαββατοκύριακο στις Σέρρες. Δεν μας έχει συνηθίσει το νησί μας να πηγαίνει σε τέτοιους αγώνες και να μην έχει έστω μια διάκριση, αλλά αυτή τη φορά και μικρή παρουσία είχε και διάκριση δεν ήλθε.

Περιμέναμε περισσότερο από την Ηρώ Βραδή να ξεχωρίσει και να κάνει ένα άλμα τουλάχιστον όσο το φετινό της ρεκόρ (3,95μ.) ή και κάτι καλύτερο που θα της έδινε μετάλλιο, όμως έμεινε στο 3,80μ. και στην 5η θέση, αφού δεν βρέθηκε σε καλή μέρα.  Νικήτρια η Ρέτσα της ΑΕ Μεσογείων Αμεινίας με 4μ. και 2η με το ίδιο ύψος η Φλώρου του ΓΣ Κηφισιάς, ενώ 3η ήταν η Τριανταφύλλου του ΓΣ Σέρρων με 3,90μ.  

Από την άλλη η Μελίνα Λιντοβόη πέρασε το 1,60μ. και πήρε την 8η θέση, μια επίδοση αναμενόμενη, είναι αυτή που έχει κάνει στους περισσότερους αγώνες της φέτος, δεν μπόρεσε και αυτή να ξεπεράσει τον εαυτό της.

Οι δυο αθλήτριες του Κερκυραϊκού, έδωσαν συνολικά 12 βαθμούς στον Σύλλογο και με αυτούς βρέθηκε στην 49η θέση στη βαθμολογία γυναικών, σίγουρα όχι και ότι καλύτερο γενικότερα για το νησί μας, αφού δεν είχαμε έστω μια διάκριση από αθλητή έστω άλλης ομάδας.   

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια