Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με αποστολή μόλις 4 παιδιών η Κέρκυρα στο Πανελλήνιο Κ20

ΣΤΙΒΟΣ
08 Ιουλίου 2022 / 16:05
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΣΕΡΡΕΣ. Tο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών Κ20, θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο (9-10/7) στην πόλη των Σερρών.

ΣΕΡΡΕΣ. Tο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών Κ20, θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο (9-10/7) στην πόλη των Σερρών. Σε ένα ανακαινισμένο Δημοτικό Στάδιο που  θα υποδεχθεί τους κορυφαίους και τις κορυφαίες, αθλητές-τριες  της κατηγορίας, πολλοί από τους οποίους προετοιμάζονται ήδη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Κάλι.

Είναι ένα πρωτάθλημα που πιο φτωχή δεν θα μπορούσε να είναι η παρουσία της Κέρκυρας και ίσως μετά από πάρα πολλά χρόνια ο αριθμός δυο αθλητών και δυο αθλητριών που θα συμμετάσχουν είναι ο μικρότερος. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει ένα «κενό ηλικιακά» σε αυτή την κατηγορία, ενώ η διεκδίκηση συμμετοχής στο Παγκόσμιο του Κάλι αφορά μόνο μια αθλήτρια.

Για τις Σέρρες η Κέρκυρα θα εκπροσωπηθεί από την Ηρώ Βραδή στο άλμα επί κοντώ, την Μελίνα Λιντοβόη στο ύψος και τον Αθανάσιο Χαρίρ στον ακοντισμό, που ανήκουν στον Κερκυραϊκό Γ.Σ. Εκεί θα πάει και ο Στυλιανός Τσακμάκης για να πάρει μέρος στο άλμα εις μήκος, είναι αθλητής της ΓΕ Θιναλίων.

Από τα τέσσερα παιδιά η Ηρώ Βραδή είναι η μόνη που μπορεί να διεκδικήσει το εισιτήριο, πρέπει όμως να ξεπεράσει τον εαυτό της και το 3,95μ. που έχει φέτος να το κάνει τουλάχιστον 4,05μ. που είναι και το όριο συμμετοχής. Αν τα καταφέρει (είναι μέσα στις δυνατότητές της) τότε θα βρεθεί στην Κολομβία από 1 ως 6 Αυγούστου που θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20.

Τα άλλα παιδιά θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους και τα αγόρια θα διεκδικήσουν και μια θέση στο βάθρο.


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια