Κυριακή 23.02.2025 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με επιτυχία ο 4ος ανώμαλος δρόμος της Βολίδας

ΣΤΙΒΟΣ
24 Μαΐου 2022 / 15:18
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο 4ος ανώμαλος δρόμος που διοργάνωσε η Βολίδα, την Κυριακή 22 Μάη ήταν επιτυχής, δείχνοντας ακόμη μια πτυχή της νέας προσπάθειας που κάνει η ομάδα του Κάτω Γαρούνα για τον αθλητισμό.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο 4ος ανώμαλος δρόμος που διοργάνωσε η Βολίδα, την Κυριακή 22 Μάη ήταν επιτυχής, δείχνοντας ακόμη μια πτυχή της νέας προσπάθειας που κάνει η ομάδα του Κάτω Γαρούνα για τον αθλητισμό.

Αν και οι δυο διαδρομές είχαν πολλές δυσκολίες, κυρίως λόγω των ανηφορικών δρόμων σε πολλά σημεία, όλα εξελίχθηκαν ομαλά, ενώ στο τέλος έγιναν και οι απαραίτητες απονομές.

Ο αγώνας είχε αφετηρία το γήπεδο των Καστελλάνων Μέσης και τερματισμό την πλατεία του χωριού και οι διαδρομές ήταν για 9 και 12 χιλιόμετρα αντίστοιχα, σε άνδρες και γυναίκες.

Τα αποτελέσματα:

Άνδρες 9.000μ.

Αλέξανδρος Πανάρετος          45.00

Παντελής Σκορδίλης               55.00

Δεσύλλας Σπύρος                   1.05.4

Γυναίκες 9.000μ.

Χριστίνα Ανδριώτη                  50.04

Haidi Tomsen                          1.07.1

Sabine Heie                             1.07.5

Άνδρες 12.000μ.

Γιώργος Κοσκινάς                   1.08.1

Γιώργος Καραγεωργίου          1.08.2

Φίλιππας Σπίνουλας               1.14

Γυναικών 12.000μ.

Βαρβάρα Ταυλαρίδου            1.30.1

Η Βολίδα ευχαρίστησε δημόσια την Αστυνομική διεύθυνση που βοήθησε στο κυκλοφοριακό, την κλινική «Μάστορα» που διέθεσε ασθενοφόρο, τον ΣΥΠΑΠ τον κ. Μωραΐτη και την πρόεδρο Καστελλάνων κα Αθ. Πανάρετου για τις διευκολύνσεις του Γηπέδου, καθώς και την ΤΕ ΣΕΓΑΣ για την στήριξη, τους εθελοντές και τους χορηγούς.


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.