Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Θαυμάσια εμφάνιση αθλητών-τριων του ΓΣ Κέρκυρας 2018

ΣΤΙΒΟΣ
10 Μαΐου 2022 / 16:34
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δεν το λες μικρό, αλλά μεγάλο θαύμα αυτό που έχει πετύχει μέσα σε 3,5 χρόνια ο Γ.Σ Κέρκυρας 2018,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δεν το λες μικρό, αλλά μεγάλο θαύμα αυτό που έχει πετύχει μέσα σε 3,5 χρόνια ο Γ.Σ Κέρκυρας 2018, ο οποίος με σωστή, σοβαρή και προγραμματισμένη δουλειά είναι κορυφαίος σύλλογος του νησιού (αφήνοντας πολύ πίσω τον Ιστορικό Κερκυραϊκό) στις κατηγορίες Κ16 και Κ18. Οφείλεται η επιτυχία αυτή (προσωπική εκτίμηση) σε δυο σπουδαίους ανθρώπους, προπονητές και παιδαγωγούς τους βαλκανιονίκες Νίκο Μόσχο και Κ. Γκασιάλη που ίδρυσαν και δίνουν και την ψυχή τους για τον σύλλογο. Βέβαια στην πορεία συνεργάτες και γονείς στέκονται δίπλα για να γίνει ακόμη πιο δυνατό το οικοδόμημα.

Ένα δελτίο τύπου του Γ.Σ. Κέρκυρας ενημέρωσε για τα 14 μετάλλια (από τα 26 όλου του νησιού ) που κατέκτησε  η Κ18 στα Γιάννενα το περασμένο Σάββατο στους διασυλλογικούς, όπως και κάποιες λεπτομέρειες, όπως ότι ήταν 3ος στη γενική κατάταξη με 116 βαθμούς, όταν ο Κερκυραϊκός (χάρις στο επί κοντώ κυρίως) πήρε 65 συνολικά. Από το δελτίο τύπου αφαιρούμε επιδόσεις και θέσεις των παιδιών (αναφερθήκαμε χθες) και το παρουσιάζουμε.

Δελτίο τύπου ΓΣ Κέρκυρας 2018

«Πριν 3,5 χρόνια ιδρύθηκε ένα Σωματείο μόνο με τμήμα Στίβου από παλαιούς Πρωταθλητές – καταξιωμένους διαχρονικά προπονητές , καθηγητές Φυσικής Αγωγής , γονείς αθλητών-ιων και ανθρώπους με διάθεση και φιλοσοφία να προσφέρουν στη ΝΕΟΛΑΙΑ και τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

Σήμερα  οι επιτυχίες  εκπλήσσουν τους φίλους του Στίβου, δεν εκπλήσσουν όμως τα μέλη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου. Στη ζωή τίποτε δεν είναι τυχαίο. Όλα βασίζονται στον προβληματισμό , στον σχεδιασμό , στον έλεγχο , στην υλοποίηση και στη συγκεκριμένη περίπτωση στην Αγάπη για την ΝΕΟΛΑΙΑ και τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

Συνεχίζοντας τις θαυμάσιες εμφανίσεις τους , οι αθλητές-ιες του Συλλόγου μετά την Πρωτιά  στη Κατηγορία Κ16, πέτυχαν αξιόλογες επιδόσεις στην Ανώτερη κατηγορία Κ.18 , κατακτώντας 4 χρυσά μετάλλια με τον Ντούκο Λαέρτη στο ακόντιο, την Πηγή Λουκία στα 2000μ. Φ.Ε  (να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχουν εμπόδια και ο προπονητής της εκλιπαρεί να προμηθευτεί το Στάδιο αυτά τα εμπόδια αλλά ???)  με τη Σκυταλοδρομία 4Χ100μ. 5 αργυρά μετάλλια  με τον Ρικά Σπύρο στα 200μ. τον Ντούκο Λαέρτη στη Σφαιροβολία, τον Γραμμένο Σπύρο στα 100μ., τον Πρίφτη Πέτρο στο επί κοντώ και τον Μόσχο Γεράσιμο στα 1500μ. και 5 χάλκινα μετάλλια  με τον Ρικά Σπύρο στα 400μ., τον Μοσχοβίτη Παναγιώτη στο Τριπλούν, τον Τσιάβο Δημήτρη στα 1500μ., την Σταϊκου Αικατερίνη στα 1500μ. και την Λούβρου Βαλεντίνα στο Ύψος. Μετά τα αποτελέσματα των Διασυλλογικών Πρωταθλημάτων θα ανακοινωθούν οι αθλητές-ιες που θα συμμετάσχουν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου συγχαίρουν τους αθλητές-ιες, τις οικογένειες και τους προπονητές τους όχι μόνον για τις επιτυχίες τους αλλά και για  την αγωνιστικότητα τους και την ευγενή συμπεριφορά τους.

Οι αρχές οι αξίες και οι στόχοι  του  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ  ΥΓΕΙΑ- ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΌΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, Εφαρμόζονται απόλυτα. Ο  Γυμναστικός Σύλλογος Κέρκυρας 2018 καλεί τους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους στο Στάδιο να γνωρίσουν  και να δοκιμάσουν τον Στίβο  το άθλημα που αναπτύσσει και διαχειρίζεται γενικά και ειδικά το Σώμα και το Πνεύμα του Παιδιού.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια