Κυριακή 05.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι ημιτελικοί του κυπέλλου 20 & 27 Απρίλη, στις 2 Μάη ο τελικός

ΕΠΣΚ ΚΥΠΕΛΛΟ
14 Απριλίου 2022 / 16:53
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ολοκληρώνονται τα τοπικά πρωταθλήματα την Κυριακή 17 Απρίλη, θα μείνουν μόνο τα μπαράζ ανόδου από Α σε Α1 στη συνέχεια,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ολοκληρώνονται τα τοπικά πρωταθλήματα την Κυριακή 17 Απρίλη, θα μείνουν μόνο τα μπαράζ ανόδου από Α σε Α1 στη συνέχεια, ενώ υπάρχει εκκρεμότητα στο θεσμό του κυπέλλου όπου πρέπει να διεξαχθούν οι ημιτελικοί και φυσικά ο τελικός.

Η ΕΠΣΚ αποφάσισε οι διπλοί αγώνες να γίνουν, την ερχόμενη Μ. Τετάρτη 20 Απρίλη ο 1ος και ο επαναληπτικός μια εβδομάδα αργότερα στις 27 Απρίλη.

Το πρόγραμμα που έχει δημοσιοποιήσει είναι το εξής:  

Μ. Τετάρτη 20 Απρίλη ώρα 17.00

Θιναλιακός - Αχιλλέας Νυμφών

Αστέρας Πετριτή - ΑΟ Παξοί

Τετάρτη 27 Απρίλη ώρα 16.30

Αχιλλέας Νυμφών - Θιναλιακός

ΑΟ Παξοί - Αστέρας Πετριτή

Οι ώρες των αγώνων που συμμετέχει η ομάδα των Παξών μπορεί να είναι διαφορετικές και αυτό για καθαρά συγκοινωνιακούς λόγους. Σε περίπτωση που μετά τη λήξη του δεύτερου αγώνα οι δυο ομάδες είναι απόλυτα ισόβαθμες (τέρματα κλπ) θα δοθεί ημίωρη παράταση και πέναλτι (αν χρειαστεί).

Ο τελικός ορίστηκε την Δευτέρα 2 Μάη και θα γίνει στο γήπεδο του Ολύμπου. Η ημερομηνία είναι θα λέγαμε «αναγκαστική» αφού αν ο πρωταθλητής Κέρκυρας (Αστέρας Πετριτή ή Θιναλιακός) είναι στον τελικό, θα έχει στις 8 Μάη - Τετάρτη να παίξει τον πρώτο αγώνα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική και στη συνέχεια θα αγωνίζεται Κυριακή Τετάρτη συνεχόμενα ως τις 3 Ιουνίου.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια