Κυριακή 05.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο ΑΟ Παξών στους 4 του κυπέλλου, 0-0 με ΠΑΟ Σφακιανάκη

ΕΠΣΚ ΚΥΠΕΛΛΟ
02 Μαρτίου 2022 / 18:23
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ολοκληρώθηκε η προημιτελική φάση του κυπέλλου, με το εξ αναβολής 2ο παιγνίδι ανάμεσα σε ΠΑΟ Σφακιανάκη και ΑΟ Παξών.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ολοκληρώθηκε η προημιτελική φάση του κυπέλλου, με το εξ αναβολής 2ο παιγνίδι ανάμεσα σε ΠΑΟ Σφακιανάκη και ΑΟ Παξών. Το ματς που έγινε στο γήπεδο της ΕΠΣΚ, το πρωί της Τετάρτης τελείωσε ισόπαλο χωρίς σκορ (0-0) και έδωσε στην φιλοξενούμενη ομάδα  το εισιτήριο για την ημιτελική φάση, η οποία είχε κερδίσει με 2-0 το πρώτο ματς.

Με βάση την κλήρωση που έχει γίνει ο ΑΟ Παξών θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Πετριτή, σε διπλούς αγώνες, με τη νικήτρια αυτού του ζευγαριού να παίζει στον τελικό. Αντίπαλος ο νικητής στο ζευγάρι Θιναλιακός – Αχιλλέας Νυμφών, που θα βγει μετά από δυο αγώνες, ένα στην έδρα κάθε αντιπάλου.  

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα των Παξών, φτάνει στην ημιτελική φάση μετά από 10 χρόνια, τελευταία φορά ήταν με τον Όλυμπο όταν είχε αποκλειστεί, νίκησε 3-0 εντός έδρας, αλλά έχασε 4-0 στο γήπεδο του Ολύμπου, ο οποίος στη συνέχεια είχε κατακτήσει το κύπελλο.  


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια