Κυριακή 05.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νίκες των γηπεδούχων Οδυσσέα, Ολυμπιάδας, Ποσειδώνα

ΕΠΣΚ Κύπελλο
10 Nov 2021 / 19:15
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η πρώτη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΚ συνεχίστηκε την Τετάρτη 10 Νοέμβρη, με τρεις ακόμα ομάδες να περνούν στην επόμενη φάση,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η πρώτη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΚ συνεχίστηκε την Τετάρτη 10 Νοέμβρη, με τρεις ακόμα ομάδες  να περνούν στην επόμενη φάση, ενώ σε εκκρεμότητα μένει το ματς Μ. Αλέξανδρος – ΑΕ Κανονιού που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (ο Μ. Αλέξανδρος ζήτησε αναβολή και το δέχθηκε η ΑΕ Κανονιού). Οι γηπεδούχοι και στα τρία ματς επεκράτησαν (Οδυσσέα, Ολυμπιάδα, Ποσειδώνας). Αναλυτικά:
  • Ο Οδυσσέας Αυλιωτών του Μπ. Αρβανιτάκη νίκησε 1-0 τον ΑΟ Κέρκυρα του Ι. Χονδρογιάννη και τον άφησε εκτός κυπέλλου. Έγινε ένα πολύ καλό ματς, με ευκαιρίες εκατέρωθεν και κρίθηκε σε τέρμα που πέτυχε στο 40΄ ο Δ. Ρίκος. Να σημειώσουμε ότι ο ΑΟ Κέρκυρα είχε πολλές απουσίες. 
  • Στις Καρουσάδες έγινε πολύ δυνατό ματς, η Ολυμπιάδα πήρε την πρόκριση, αφού προηγήθηκε με 2-0, με τέρματα του Χανδρινού στο 5΄ και Χιτζίδη στο 58΄ ενώ στη συνέχεια ο Αστέρας Λιαπάδων το πάλεψε μείωσε σε 2-1 με τον Φούκη στο 78, αλλά ως εκεί δεν μπόρεσε να κάνει κάτι περισσότερο.
  • Στη Λευκίμμη σε ένα ισορροπημένο ματς στο α΄ μέρος δεν είχε σκορ, στην επανάληψη όμως ο Ποσειδώνας ήταν ουσιαστικός από τις Μπενίτσες, που στάθηκαν καλά, άνοιξε το σκορ με τον Σπ. Βούλγαρη, ενώ στη συνέχεια με δυο τέρματα του Φιλ. Κουλούρη ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και πήρε την πρόκριση.      
 
Αποτελέσματα (αγώνων 1ης φάσης)
Ολυμπιάδα – Αστέρας Λιαπάδων      2-1
Οδυσσέας Αυλιωτών – ΑΟ Κέρκυρα  1-0
Ποσειδών Βιταλάδων – Μπενίτσες    3-0
Μ. Αλέξανδρος – ΑΕ Κανονιού Τετ. 17/11/2021
 
Η κλήρωση για την 2η φάση έγινε ήδη από τη Δευτέρα 8/11/2021 στα γραφεία της ΕΠΣΚ και τυχερός της κλήρωσης ήταν ο Αστέρας Πετριτή που περνάει χωρίς αγώνα στην 3η φάση. Μετά και τα σημερινά αποτελέσματα, τα ζευγάρια είναι:
 
ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Αχιλλέας Νυμφών - Ατρόμητος Άφρας
Θιναλιακός - Οδυσσέας Αυλιωτών
Εθνικός Περουλάδων - Ολυμπιάδα
ΠΑΟ Κορακιάνας - νικητής (Μ. Αλέξανδρος - ΑΕ Κανονιού)
 
ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Αναγέννηση Περιβολίου - ΑΟ Παξοί
ΠΑΟ Σφακιανάκης - Θύελλα
Αστέρας Μωραϊτίκων - Ποσειδώνας Βιταλάδων
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια