Πέμπτη 03.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευχαριστήριο των Γιαννιτσών και εγκώμια για τον ΟΦΑΜ

Γ ΕΘΝΙΚΗ
22 Φεβρουαρίου 2022 / 16:29

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με εγκώμια για τη διοίκηση του ΟΦΑΜ η ομάδα των Γιαννιτσών εξέδωσε ανακοίνωση, μετά το ματς της Κυριακής στον Άγιο Ματθαίο, σαν αναγνώριση της ανθρώπινης και αθλητικής συμπεριφοράς της Κερκυραϊκής ομάδας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με εγκώμια για τη διοίκηση του ΟΦΑΜ η ομάδα των Γιαννιτσών εξέδωσε ανακοίνωση,  μετά το ματς της Κυριακής στον Άγιο Ματθαίο, σαν αναγνώριση της ανθρώπινης και αθλητικής συμπεριφοράς της Κερκυραϊκής ομάδας. Ιδιαίτερα ο πρόεδρος κ. Παπουρτζής στάθηκε στον τρόπο αντιμετώπισης στον τραυματισμό του Μυλωνά, αλλά και στη αθλητική φιλοσοφία της ομάδας.   

Η δήλωση-ευχαριστήριο

Θα ήθελα προσωπικά αλλά και εκ μέρους του Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ να ευχαριστήσω δημόσια τη διοίκηση του Ο.Φ.Α.Μ. και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ τον κ. Ανδριώτη, για την φιλοξενία και την άμεση αντιμετώπιση του ατυχούς γεγονότος που συνέβη στον ποδοσφαιριστή μας Γιώργο Μυλωνά.

Θεωρούμε ότι ομάδες με τη δομή και τον τρόπο λειτουργίας του Ο.Φ.Α.Μ. κοσμούν τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και ειδικότερα αυτόν της πολύπαθης Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Μια ομάδα που εκπέμπει υγεία και καθαρότητα, που επιλέγει να στέκεται μακριά από ύποπτες σκοπιμότητες και πιστεύω ότι ταιριάζει απόλυτα στη δική μας φιλοσοφία.

Πιστεύουμε ότι πλέον έχουμε έναν συνοδοιπόρο με την ίδια ποδοσφαιρική σκέψη και οπτική. 

Για τον Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Ο πρόεδρος

Νίκος Παπουρτζής

Επικοινωνήσαμε με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας της ομάδας των Γιαννιτσών, Σοφία Μυλωνά, η οποία μας είπε ότι η συμπεριφορά του ΟΦΑΜ ήταν άριστοι, τον τραυματία τον μετέφεραν στα γραφεία της Ακαδημίας ώσπου να φτάσει το ασθενοφόρο, ο πολύ κόσμος που ήταν στο γήπεδο σηκώθηκε όρθιος και χειροκρότησε τον ποδοσφαιριστή την ώρα που τον μετέφεραν στο φορείο, ενώ και στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας «έπεσαν» (όπως είπε) όλοι πάνω του με το που έφτασε και είχε εξαιρετική αντιμετώπιση.

Επειδή ο ποδοσφαιριστής κατάγεται και μένει στο Κιλκίς, η μεταφορά του το πρωί της Δευτέρας στο εκεί Νοσοκομείο έγινε για να έχει δίπλα και τους δικούς του ανθρώπους, την Τρίτη 22/2/2022 προγραμματίστηκε σειρά εξετάσεων έτσι ώστε την Τετάρτη να μπει στο χειρουργείο.

Δεν παρέλειψε να εκθειάσει την ομάδα του ΟΦΑΜ τον κ. Ανδριώτη και τον πρόεδρο κ. Κουρή που ήταν και μετά το ματς δίπλα τους και έτοιμοι να βοηθήσουν σε ότι τους ζητηθεί, αλλά και το ότι επισκέφθηκε ο κ. Ανδριώτης στο Νοσοκομείο την επομένη να δει τον ποδοσφαιριστή. Τέλος έμειναν όλοι εντυπωσιασμένοι από την στήριξη του κόσμου στην ομάδα του ΟΦΑΜ και θεωρούν ότι η φιλοσοφία των δυο ομάδων ταιριάζει, στηρίζουν το ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες, είναι αντίπαλοι για 90΄ λεπτά στον αγωνιστικό χώρο και μετά μαζί, ενώ θέλουν να προσελκύσουν τον κόσμο να γυρίζει στα γήπεδα.

Εμείς να του ευχηθούμε καλή ανάρρωση στον άτυχο ποδοσφαιριστή και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα, ακόμα πιο δυνατός.