Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνάντηση Κ. Ζορμπά με εκπροσώπους της ΤΕ ΣΕΓΑΣ

ΣΤΙΒΟΣ
03 Φεβρουαρίου 2022 / 15:58
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Από την περασμένη εβδομάδα είχαμε ανακοινώσει για συνάντηση ανάμεσα στους εκπροσώπους της ΤΕ ΣΕΓΑΣ Κέρκυρας, τον πρόεδρο κ. Ι. Λέσση και τον τεχνικό σύμβουλο κ. Ν. Μόσχο με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κ. Ζορμπά, για να συζητήσουν θέματα υποδομών του στίβου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Από την περασμένη εβδομάδα είχαμε ανακοινώσει για συνάντηση ανάμεσα στους εκπροσώπους της ΤΕ ΣΕΓΑΣ Κέρκυρας, τον πρόεδρο κ. Ι. Λέσση και τον τεχνικό σύμβουλο κ. Ν. Μόσχο με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κ. Ζορμπά, για να συζητήσουν θέματα υποδομών του στίβου. Ήδη η Π.Ι.Ν.  είχε κάνει δεκτό το αίτημα για χρηματοδότηση σκέπαστρου στο ΕΑΚΚ, πίσω από τη μεγάλη εξέδρα, ώστε να χρησιμοποιούν οι αθλητές το χειμώνα που οι καιρικές συνθήκες είναι δύσκολες για προπόνηση, με την Περιφέρεια να υπόσχετε ότι θα γίνει και μάλιστα δέσμευσε το ανάλογο ποσό για μελέτη και κατασκευή του έργου. Είναι ένα όνειρο δεκαετιών που χρήζει άμεσης κατασκευής και πρέπει να δούμε πράξεις και όχι «σχέδια επί χάρτου». Για το θέμα αυτό και άλλα τα οποί ήδη είχαμε δημοσιεύσει την περασμένη εβδομάδα, ενημέρωσε η ΤΕ ΣΕΓΑΣ.

Το δελτίο τύπου

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Ζορμπά είχαν  ο Πρόεδρος της Τ.Ε . ΣΕΓΑΣ Γιάννης Λέσσης και ο Τεχνικός Σύμβουλος  Νίκος Μόσχος.

 Συζήτησαν  τα θέματα του σκέπαστρου του Σταδίου πίσω από την μεγάλη κερκίδα, για την πορεία εκτέλεσης του έργου καθώς και την δυνατότητα εξοπλισμού με προπονητικό και αγωνιστικό αθλητικό υλικό, όπως συμβαίνει και σε άλλες Περιφέρειες και Νομούς της Πατρίδας μας.

  Επίσης ετέθη το θέμα της κακής κατάστασης του Στίβου του Εθνικού Σταδίου και όχι μόνον, που είναι ακατάλληλο για προπονήσεις και αγώνες αλλά είναι και επικίνδυνο.   Ο κ. Ζορμπάς έδειξε πλήρη κατανόηση στα προβλήματα και ανέφερε ότι για το στέγαστρο έχει δρομολογηθεί η εκτέλεση του έργου μετά την έγκριση του προϋπολογισμού που αναμένεται.

Για την προμήθεια του αθλητικού υλικού θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί κωδικός, για να εξοικονομηθούν τα χρήματα και αισιοδοξεί ότι θα βρεθεί λύση.

 Όσον αφορά την κακή κατάσταση του ταρτάν  έχει ενημέρωση και σε συνεργασία με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας είναι μέσα στους στόχους για την ανακατασκευή του Στίβου και των άλλων επιφανειών επιστρωμένων με ταρτάν.

 Ο Πρόεδρος και ο Τεχνικός Σύμβουλος  ευχαρίστησαν τον κ. Ζορμπά και ελπίζουν μετά από πολλά χρόνια εγκατάλειψης των υποδομών για την λειτουργία και ανάπτυξη του Στίβου με τις τεράστιες επιτυχίες σε Πανελλήνιο και Παγκόσμιο επίπεδο να επιλυθούν τουλάχιστον τα προβλήματα που συζητήθηκαν.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια