Πέμπτη 03.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διαιτητές από Άρτα για ΑΕΛ και Χαλκιδική για ΟΦΑΜ

Γ ΕΘΝΙΚΗ
16 Δεκεμβρίου 2021 / 16:41
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ. Είμαστε λίγο πριν το φινάλε του α΄ γύρου στον 2ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής και οι ομάδες μας ΑΕ Λευκίμμης και ΟΦΑΜ που αγωνίζονται σε αυτόν, θέλουν να μαζέψουν βαθμούς για να πετύχουν το στόχο παραμονής τους.

ΑΘΗΝΑ. Είμαστε λίγο πριν το φινάλε του α΄ γύρου στον 2ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής και οι ομάδες μας ΑΕ Λευκίμμης και ΟΦΑΜ που αγωνίζονται σε αυτόν, θέλουν να μαζέψουν βαθμούς για να πετύχουν το στόχο παραμονής τους. Πολλές φορές λέμε να αφήσουμε τη διαιτησία και να ασχοληθούμε με την ομάδα μας, αλλά η προτίμηση του Έλληνα να ξέρει ποιος θα είναι διαιτητής και από πού κρατάει η «σκούφια» του, δεν ξεπερνιέται.

Εμείς προσεγγίζουμε το θέμα καθαρά ενημερωτικά, αφού εκτιμάμε ότι τα «εγκλήματα» που γινόταν παλιά από τους διαιτητές, έχουν σχεδόν μηδενιστεί. Έτσι στεκόμαστε στο ότι η ΚΕΔ/ΕΠΟ φροντίζει να είναι οι διαιτητές από όμορους ή κοντινούς νομούς, ώστε να μειωθεί το εξοδολόγιο, που είναι βρόγχος για κάθε ομάδα, ειδικά δε για τις κερκυραϊκές, τα έξτρα έξοδα για το πλοίο να φέρει και να πάρει διαιτητές και παρατηρητές επιβαρύνει ακόμη περισσότερο ΑΕΛ και ΟΦΑΜ.   

Την ερχόμενη Κυριακή ια ομάδα παίζει εντός και μια εκτός και η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε διαιτητές και παρατηρητή που είναι:

Στη Λευκίμμη θα γίνει ένα μεγάλης βαθμολογικής σημασίας παιγνίδι ανάμεσα στην ΑΕΛ που βλέπει μόνο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και την ΑΕΠ Κοζάνης που έχει υψηλές βλέψεις. Για το ματς αυτό ορίστηκε διαιτητής ο Αρ. Κωστούλας (ΕΠΣ Άρτας )  και από την ίδια Ένωση οι βοηθοί που είναι οι: Αγ. Αθανασίου και Ο. Νούσιας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι από τα Γιάννενα ο Β. Μπίτας. Για όσους δεν είναι μυημένοι σε αυτό, αναφέρω ότι η ΑΕΛ πρέπει εκτός της αποζημίωσης και των τεσσάρων, να πληρώσει δυο ταξί που θα τους φέρουν στην Κέρκυρα και με αυτά θα επιστρέψουν στο σπίτι τους.  

Ο ΟΦΑΜ πάει Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει στη Νέα Μηχανιώνα τον τοπικό Ποσειδώνα, σε ένα ματς που θα ξεκινήσει στις 12.30 για να επιστρέψει η αποστολή το βράδυ στην Κέρκυρα. Στο παιγνίδι αυτό δίπλα από την Χαλκιδική θα είναι οι διαιτητές, Γ. Κόκκινος, Ι. Κούρας και Δ. Κίκας ανω από την Κοζάνη θα είναι ο παρατηρητής διαιτησίας Θ. Τσιμεντερίδης. Να σημειώσουμε ότι με την αποστολή του ΟΦΑΜ θα πάνε και φίλοι της ομάδας για να την ενισχύσουν ηθικά. 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια