Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στ. Λυκούρης: Το κολυμβητήριο θα ανοίξει μέσα στο 2021

EAKK
09 Δεκεμβρίου 2021 / 16:47
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πέρασαν τρεις μήνες με κλειστό το κολυμβητήριο και η αγωνία όλων πότε θα δοθεί σε χρήση είναι μεγάλη. Και αυτό γιατί πολλές φορές,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πέρασαν τρεις μήνες με κλειστό το κολυμβητήριο και η αγωνία όλων πότε θα δοθεί σε χρήση είναι μεγάλη. Και αυτό γιατί πολλές φορές, η ΕΔ/ΕΑΚΚ έχει πει για το χρόνο παράδοσης στα σωματεία, αλλά ως τώρα, ούτε τέλος Σεπτέμβρη, ούτε 15-20 μέρες μετά, ούτε 10-15 Νοέμβρη, ούτε τέλος Νοέμβρη έχει δοθεί.

Η αλήθεια είναι ότι εμείς κάναμε μια προσπάθεια  να ενημερωθούμε από τον πρόεδρο κ. Λυκούρη, όταν όμως δεν μπορέσαμε να επικοινωνήσουμε στραφήκαμε σε μέλος της ΕΔ και πήραμε κάποιες απαντήσεις για να μπορέσουμε  να ενημερώσουμε σωστά.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 9/12/2021 μπορέσαμε να έχουμε επαφή με τον κ. Λυκούρη, ο οποίος θέλησε να κάνει μόνο μια δήλωση και εκτιμούμε ότι αυτή είναι αρκετή, σε ότι αφορά το άνοιγμα του κολυμβητηρίου. Η απάντησή του ήταν… «Κάνουμε δοκιμαστικά στο κολυμβητήριο και θα ανοίξει οπωσδήποτε μέσα στο 2021». Θα μείνουμε σε αυτή τη δήλωση, αφού πάντα καλοπροαίρετα θέλουμε να ενημερώνουμε τον κόσμο.

Δεν μπορούμε όμως να μην σταθούμε στο ότι εκτός από τις εκατοντάδες παιδιά που για σχεδόν τρεισήμισι μήνες (ας πούμε από 15 Σεπτέμβρη και μετά) το στερήθηκαν (Σεπτέμβρης, Οκτώβρης, Νοέμβρης, Δεκέμβρης), η υδατοσφαίριση του ΝΑΟΚ κινδυνεύει  να τιναχθεί στον αέρα. Και αυτό γιατί τα έξοδα του σωματείου που αναγκάζεται να παίζει μόνιμα εκτός έδρας έχουν διογκωθεί, αγωνιστική η ομάδα δεν μπορεί να πάρει αυτό που της αξίζει γιατί είναι απροπόνητη, για το λόγο αυτό υπάρχουν συνεχείς τραυματισμοί στους αθλητές με αποτέλεσμα να έχει απουσίες σε κάθε παιγνίδι.

Πέραν αυτού οι «απροπόνητοι» έφηβοι πήγαν στην Πάτρα να παίξουν στην 1η φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος και λογικό είναι να χάσουν όλα τα ματς και ευτυχώς που δεν κατέβηκε η Καλαμάτα και μπόρεσαν να περάσουν στην επόμενη φάση. Έτσι θα τους δοθεί η δυνατότητα να παίξουν άλλα 3-4 ματς, ελάχιστα για έναν αθλητή σε μια σεζόν. Αυτά τα παιδιά είναι ήδη απογοητευμένα, είναι σε μια ηλικία δύσκολη και στη σκέψη τους υπάρχει ακόμη και η αποχώρησή τους από το άθλημα.

Πολλά ειπώθηκαν, για αυτό που έγινε, ελπίζουμε αρχικά να ανοίξει μετά από 4 μήνες το κολυμβητήριο και κάποια στιγμή να μπορέσουμε να πάρουμε όλες τις απαντήσεις για το τι συνέβη.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια