Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δεν τα κατάφερε στο μπαράζ ο Κερκυραϊκός ΓΣ (Κορασίδες)

handball
13 Ιουλίου 2021 / 10:33
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε ο αγώνας. Αυτές οι λεπτομέρειες κύρια καθορίζονται από την διαχείριση του παιγνιδιού μέσα από την εμπειρία.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην ουδέτερη έδρα των Ιωαννίνων συναντήθηκαν το Σάββατο 11 Ιούλη οι ομάδες Κορασίδων του Κερκυραϊκού ΓΣ και αυτή του Εθνικού Κοζάνης για μια θέση στο final 6 του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Το τελευταίο σφύριγμα του διεθνή διαιτητή Τζαφερόπουλου βρήκε νικήτρια την ομάδα της Κοζάνης με τελικό σκορ 35-32 και την Κερκυραϊκή ομάδα, σύμφωνα με την τεχνική ηγεσία, να μην πιστεύει ότι χάθηκε μια καλή ευκαιρία για πρόκριση σε τελική πανελλήνια φάση.

«Στις λεπτομέρειες κρίθηκε ο αγώνας. Αυτές οι λεπτομέρειες κύρια καθορίζονται από την διαχείριση του παιγνιδιού μέσα από την εμπειρία. Και η ομάδα της Κοζάνης είχε εμπειρία, αν αναλογιστεί κάποιος ότι έχει δεκάδες παιγνίδια στο ενεργητικό της. Πολύ κοντά στην Κοζάνη είναι η Θεσσαλονίκη, η Βέροια, το Αμύνταιο, η Καστοριά, τα Γιανιτσά. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά μια πραγματικότητα. Την εμπειρία δεν την διδάσκεις , την περπατάς…» δηλώνει ο Πέρρος Νίκος.



Και συνεχίζει ο Πάνος Γιανναράς μέρος του τεχνικού team «..η ομάδα μας από αγώνα σε αγώνα γινόταν καλύτερη. Κοίταξε στα μάτια μια σπουδαία ομάδα κορασίδων, πολλές από αυτές με παραστάσεις από την Α1 εθνική κατηγορία, ενώ 3 ανήκουν στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή για την εθνική Κορασίδων. Λάθη απειρίας μας στέρησε την χαρά της πρόκρισης. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των αθλητριών μας και αυτό το αποτέλεσμα τις πείσμωσε, βάζοντας πλάνο για την επόμενη χρονιά , μέσα και από την εμπειρία συμμετοχής σε εθνική κατηγορία να διεκδικήσουν κάτι καλό στην ηλικία τους».
 

Κερκυραϊκός ΓΣ (Πέρρος – Γιανναράς) Κάντα Νικολίνα, Κούφαλη Άννα 4, Μπατσούλη Ιωάννα, Κουρκούλου Χριστίνα 3 , Murati Laura 1, Καρβούνη Ιωάννα, Σκουρτάι Αμαριλίς 14, Πανάρετου Μαριάνα 2, Ξενίδου Αγγέλικα 2, Γαρνάβου Έλενα, Γαρνάβου Χριστίνα, Μάστορα Κατερίνα 6, Δέλλιου Μαρκέλλα. Τα πεντάλεπτα 3-3, 4-6, 8-11, 10-13, 18-15, 16-17 ημ. Και 19-22, 20-24, 23-27, 26-29, 29-34, 32-35 τελικό.
Στην αποστολή δεν συμμετείχε η Πωλίνα Σκορδίλη, λόγω ενός τραυματισμού στην προπόνηση, χωρίς να εμπνέει όμως ανησυχία.

Να πούμε ακόμη ότι από τα κορίτσια του ΚΓΣ, η Αγγέλικα Ξενίδου, η Κούφαλη Άννα, η Πανάρετου Μαριάνα, η Δέλλιου Μαρκέλλα, καθώς και η μικρή ταλαντούχα Θεοδότου Δέσποινα θα συμμετάσχουν σε 6ημερο προπονητικό cump στην Κόνιτσα όπου θα διδάξουν καταξιωμένοι ξένοι προπονητές

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.