Σάββατο 27.07.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Από 20/06 έως 09/08 το θερινό Camp του Κερκυραϊκού και του Αθλητικού Συλλόγου "Ι. Καποδίστριας"

ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ.
16 Μαΐου 2024 / 13:33

Η λειτουργία του Camp είναι από τις 08.00 π.μ. έως 14.30 μ.μ. και τα πρώτα χρόνια το Γυμναστήριο του Κερκυραϊκού Γ.Σ. ήταν ο βασικός χώρος στον οποίο λάμβαναν χώρα οι δραστηριότητες του.

 ΚΕΡΚΥΡΑ (ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ.). Ο Κερκυραϊκός Γ.Σ. και ο Α.Σ. Ιωάννης Καποδίστριας τα τελευταία 7 χρόνια, συνδιοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία το «Αθλητικό Καλοκαιρινό Camp » για παιδιά ηλικίας 5- 12 ετών. Η λειτουργία του Camp περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο αθλητικές δραστηριότητες, αλλά και μαθησιακές δραστηριότητες, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει το αντίστοιχο πρόγραμμα διδασκαλίας του Υπουργείου Παιδείας, προσαρμοσμένο στα δεδομένα μιας καλοκαιρινής απασχόλησης.

Γνωρίζοντας ότι οι περισσότεροι γονείς των αθλητών μας αλλά και μαθητών της πόλης της Κέρκυρας, εργάζονται σε καλοκαιρινές τουριστικές επιχειρήσεις και αφουγκραζόμενοι κυρίως τον προβληματισμό τους, σχετικά με την ποιοτική απασχόληση των παιδιών τους, κατά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών όπου τα σχολεία παραμένουν κλειστά, έχουμε προγραμματίσει την λειτουργία του φετινού 8ου Αθλητικού Καλοκαιρινού Camp για την περίοδο από 20.06.2024 έως 09.08.2023.

Η λειτουργία του Camp είναι από τις 08.00 π.μ. έως 14.30 μ.μ. και τα πρώτα χρόνια το Γυμναστήριο του Κερκυραϊκού Γ.Σ. ήταν ο βασικός χώρος στον οποίο λάμβαναν χώρα οι δραστηριότητες του.

Διδάσκονται τα αθλήματα που καλλιεργούν οι 2 αθλητικοί σύλλογοι ( Κρίκετ, Στίβος, Μπάσκετ, Χαντ-μπωλ, Πινγκ Πονγκ και η Κολύμβηση σε συνεργασία με τον Ν.Α.Ο.Κ.) , από προπονητές των συλλόγων και αναπληρωτές Εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής. Επίσης εκπαιδευτικοί άλλων ειδικοτήτων όπως Παιδαγωγικής Κατεύθυνσης ( ΠΕ70) , Νηπιαγωγοί , Εικαστικοί κλπ , αναλαμβάνουν τις υπόλοιπες δραστηριότητες. Σημαντικό μέρος του προγράμματος του Camp είναι η ενημέρωση των παιδιών για την μεγάλη Πολιτιστική Ιστορία του νησιού μας μέσω πολλών επισκέψεων μας σε χώρους Πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Οι αιτήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει καθημερινά στα γραφεία του Κερκυραϊκού Γ.Σ. αλλά και στο email : [email protected]. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 26610 21047 & 6937886871

Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Κουτρουμπάνος Σάκης.